Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Зелений декоративний паркан — вигідна альтернатива для озеленення вашого простору

Автор: Мария Никулина, 29.01.2024, 11:08:29 Зелений декоративний паркан — огорожа зі штучної трави
Встановлення штучних зелених огорож набирає все більшої популярності з кожним роком. А все тому, що зелений декоративний паркан — вигідна та зручна альтернатива живим рослинам. Він стійкий до сонячних променів, не є легкозаймистим і не потребує особливого догляду. Штучна трава чи хвоя для такої огорожі виконується з якісного ПВХ матеріалу. Окрім інших переваг, такий паркан ще й не шкодить довкіллю, є екологічно чистим та довговічним. Тому для власників приватних будинків, які мають бажання озеленити та прикрасити територію по-новому, це стане чудовим вибором.

Чому зелений паркан зі штучної трави: його переваги та особливості

Найперший позитивний момент такої огорожі — легкість у встановленні. Впорається будь-хто без спеціальної підготовки та спеціальних знань. Штучну траву можна закріпити на попередньо підготовлений каркас з сіткою, або ж старий паркан. Також такою огорожею можна вигідно закрити проблемні ділянки території чи невдалі елементи фасаду будинку.

Конструкція надійно закріпляється, не боїться різких перепадів температури, надмірної вологості та не вицвітає. Завдяки цьому такий штучний паркан прослужить вам довгі роки без особливих маніпуляцій. Це зручно для тих, хто хоче додати в приватну територію декоративні елементи, проте не маю достатньо вільного часу для догляду за ними.

Серед інших загальних переваг зеленого декоративного паркана можна виділити наступні пункти:

  • Акуратний та приємний зовнішній вигляд з усіх ракурсів.
  • Зелений колір заспокоює та створює додаткову атмосферу затишку для прибудинкової території.
  • Довготривале використання завдяки 100% захисту від УФ променів.
  • За потреби паркан можна помити водою, і він буде виглядати як новенький.
  • Конструкція добре продувається, забезпечуючи хорошу циркуляцію повітря.
  • Ідеальний варіант для відгородження від небажаних глядачів чи гостей у вигляді сусідських тварин.


Естетично, зручно та практично — це точно про зелений паркан зі штучної трави. Окрім того, така огорожа є по праву універсальною. Можна використовувати для особистих потреб та промислових чи комерційних територій. Окрім того, за допомогою такої сітки можна створювати цілі тунелі та цікаві композиційні рішення. Зелений декоративний паркан стане у пригоді всім любителям поєднувати практичність та унікальний зовнішній вигляд.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 29.01.2024 | Переглядів: 207 | забор, зеленый забор, дом, уют

Читайте також на цю тему: