Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Автомобільні вантажні перевезення в Україну – за що варто платити більше

Автор: Светлана Егорова, 02.01.2022, 22:13:55 Автомобільні вантажні перевезення в Україну – за що варто платити більше

Автомобільні перевезення між країнами є доступним засобом транспортування вантажів. Вони можуть бути реалізовані всюди, де є сухопутні кордони між країнами. Міжнародні автомобільні перевезення в Україну здійснюються з усієї Європи та країн СНД. Доцільність переміщення товарів у такий спосіб легко підрахувати, обравши транспорт з урахуванням специфіки товару.

Логістичні компанії надають послуги з перевезення різних типів вантажівоскільки автомобільний транспорт на сьогодні здатний транспортувати широкого кола товарів. Перевезення, крихких предметів чи техніки на сьогодні не є проблемою. Можливість консолідації вантажів, що потребують дотримання однакових умов, дозволить вигідно перевозити навіть невеликі чи тестові партії, а опція мультимодальних перевезень – обрати найбільш раціональний спосіб транспортування.

В чому полягають особливості міжнародних автомобільних перевезень

За допомогою автотранспорту здійснюється перевезення генеральних та спеціальних вантажів між країнами, що вимагає специфічного документального оформлення. Окрім послуг з організації перевезень, логістичні компанії можуть допомагати замовникам з:

  • оформленням експортних та транзитних документів;
  • консолідацією вантажу – його забором від декількох постачальників;
  • митним очищенням при ввезенні на територію України;
  • страхуванням втрати вантажу.


Завдяки отриманню повного комплексу послуг, замовник товару, що знаходиться в Україні, може делегувати великий обсяг роботи та зосередитися на розвитку власного бізнесу та виконанні внутрішніх операцій. Спеціалісти логістичної компанії виконають професійне планування маршруту та створять усі необхідні умови для здійснення оперативного постачання. Замовник послуги має змогу контролювати переміщення товару на кожному етапі.

Головні переваги автомобільних перевезень

Автомобільний транспорт – найпоширеніший спосіб переміщення товарів. Він має попит через зручність та оперативність доставляння вантажів. Розгалужена мережа автомобільних доріг дозволяє швидко виконувати замовлення «до дверей». Автомобіль можна подати у будь-яке місце на мапі, де є автодороги. За допомогою даного виду транспорту перевозять найрізноманітніші вантажі, у тому числі і небезпечні. Автотранспорт є важливою частиною мультимодальних перевезень. З його допомогою можна швидко дістатися будь-якого сухопутного регіону країни.

Велика різноманітність автомобілів за розміром та оснащенням дозволяє найбільш раціонально використовувати фінанси. За потребою замовника можна організувати перевезення потрібного об’єму вантажу або виконати консолідоване замовлення. Воно передбачає об’єднання в одному транспортному засобі товарів, що призначені для кількох клієнтів, що дозволяє знизити витрати кожному з них.

Можна замовити транспортування навіть до дверей чи складу, що сприяє уникненню зайвих витрат. Професійне надання послуг з автомобільних перевезень може передбачати виконання додаткових робіт по навантаженню та розвантаженню автомобільного транспорту, організації зберігання, збору необхідної документації чи митному очищенню.

Можливість замовити виконання послуг «під ключ» – оптимальний варіант для власників малого та середнього бізнесу. У такому випадку спеціалісти логістичної компанії оберуть для транспортування найбільш короткий маршрут, забезпечать правильні умови перевезення вантажу та здійснять повне документальне оформлення.

Загалом автомобільні перевезення вирізняються невисокою ціною, регулярністю та оперативністю. Вантажі, що відправляються в Україну з європейських країн, можуть бути доставлені на склади замовника навіть через кілька днів, що заздалегідь визначається умовами контракту.

Фінансова відповідальність за порушення термінів виконання перевезення логістичною компанією дозволяє замовникові послуг менше турбуватися про вчасне доставляння товару. Можливість страхування вантажу від втрати чи пошкодження є додатковою гарантією зменшення ризиків.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 02.01.2022 | Переглядів: 4252 | доставка грузов, грузоперевозки

Читайте також на цю тему: