Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Автомобілі

Прокат авто в Україні: скільки коштує та які переваги

Автор: Олег Ковальский, 02.02.2022, 21:52:55 Прокат авто в Україні: скільки коштує та які переваги

В Україні послуги з каршерінгу ще не стали буденністю. Однак на зміну організаціям, що функціонували у двохтисячних роках, успішно приходять компанії європейського зразка. Одним із лідерів даного напрямку сьогодні є сервіс VZM Rent.

Представники компанії розповідають, як прокат авто в Україні вдалося вивести на новий рівень.

Автівки на будь-який смак в оренду або для покупки

Цікаво, що у більшості компаній в Європі та США набір автомобілів є доволі однотипним. Зазвичай сервіси обмежуються кількома варіантами малолітражок та кросоверів.

При створенні власного автопарку команда VZM діяла значно креативніше. Сьогодні компанія надає для прокату в Києві та по Україні машини будь-яких цінових категорій. Загалом автомобілі поділені на економ, комфорт, бізнес та преміум класи. По типах доступні: седани, позашляховики, мінівени, універсали, купе, електромобілі й пікапи.

У категоріях ВІП та бізнес наявні ексклюзивні автівки, що не зустрічаються в інших прокатних сервісах. Клієнт з будь-яким бюджетом зможе підібрати оптимальну позицію. Загалом прокат авто доступний від 20$ з добовим лімітом на пересування 300 км.

Цікавою особливістю VZM Rent є надання можливості придбати будь-яку прокатну машину. Якщо клієнт вирішить здійснити покупку, вартість оренди не враховуватиметься. Тобто прокат перетворюється у своєрідний безкоштовний тест-драйв. Таким чином замовник має можливість об’єктивно оцінити всі переваги та недоліки обраної машини.

Прокат авто можна оформити на будь-який термін

Серед автолюбителів існує думка, що орендувати машину можна лише на короткотривалий термін. Насправді ж більшість сучасних сервісів готові надати авто щонайменше на 1 місяць.

Від тривалості терміну прокату буде залежати й ціна. Наприклад, компанія VZM Rent за 3 дні оренди надає знижку 15% на загальну вартість. Оренда від 10 днів дозволить знизити ціну на 30-40%. Якщо клієнта цікавить прокат на довготривалий термін, компанія розглядає ціни в індивідуальному порядку.

Оренда авто ― це швидко та надійно

Оскільки прокатом часто користуються іноземці та туристи, у сучасних сервісах процедура оформлення є доволі простою. Машину можна отримати  просто надавши паспорт, водійське посвідчення та визначену заставу.

Однак детальні умови можуть дещо відрізнятися. Наприклад, у VZM Rent орендувати авто може будь-яка особа, що досягла 21 року та має 2 роки водійського стажу. Тоді як деякі сервіси не надають свої послуги для осіб молодше 23-25 років. Водійський досвід також може варіюватися від 3 до 5 років.

Окремою перевагою VZM Rent є різноманітні додаткові опції та бонуси. Автомобіль можна взяти в оренду з особистим водієм. Водій завжди буде знаходитися у потрібному місці, без додаткової оплати за простоювання. Також компанія проводить регулярні розіграші безкоштовної оренди на сторінках своїх соцмереж.

Для всіх клієнтів доступні щоденні консультації персонального менеджера по прокату. Фахівці забезпечують швидкий фідбек та надають вичерпну інформацію як діяти в тій чи іншій ситуації. Подачу та повернення автівки можна запросити в будь-яку зручну локацію, просто вказавши необхідні дату та час.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Автомобілі" на ЖЖ.info
Автомобілі | 02.02.2022 | Переглядів: 1251 | кар шеринг, автопрокат, автомобили, прокат авто

Читайте також на цю тему: