Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Прокат авто на добу - вирішення транспортних проблем

Автор: Вячеслав Кухар, 26.06.2019, 02:58:31 Прокат авто на добу - вирішення транспортних проблем

Останнім часом ціни на автомобілі зростають в прогресії, але не всі громадяни можуть дозволити собі придбати машину, навіть стару. В такому випадку на допомогу приходить послуга прокату авто. Це дуже зручно, а скористатися можливістю максимально просто. Але, перш ніж узяти машину в оренду, необхідно розуміти, що повинен мати потенційний орендар, вартість послуги, а також в яких випадках може знадобитися сама послуга.
 

В яких ситуаціях затребувана послуга оренди авто

В цілому, подобова оренда авто популярна у більшості туристів, які щойно прибули в нову країну. Якщо подорож займає не більше двох тижнів, то для своєї зручності турист вирішується на добову оренду авто. Інша справа, коли відпочинок займає кілька тижнів. Тоді довготривала оренда автомобіля представляється ідеальним рішенням. Для туристів пропонується оренда авто в аеропорту, щоб з самого старту подорожі бути на колесах.

Послуги прокату авто користується попитом і у простого населення, що пересувається на громадському транспорті. Не всі можуть дозволити собі машину, у інших авто в ремонті - ось тоді то і потрібні машини напрокат без застави.

Оренда машин на день з водієм - це послуга, якою користуються при організації урочистих подій: весілля, зустрічі важливих гостей або коли з'являється необхідність у швидкому переміщені по місту. Без шофера машина на добу береться в тому випадку, якщо ви впевнено почуваєте себе за кермом або не хочете, щоб про вашому шляху знали сторонні люди.

оренда авто
 

Що потрібно від орендаря

Вимоги, що пред'являються до орендаря:

  • Досягнення повнолітнього віку.
  • Наявність водійського посвідчення.
  • Стаж водіння в кілька років.
  • Можливість заставного зобов'язання.
  • Залежно від компанії, яка надає автомобілі, можуть бути й інші вимоги. Наприклад, досвід водіння повинен бути більше 3-х років.
 

Які ціни на прокат авто

Важливо розуміти, що вартість оренди безпосередньо залежатиме від моделі автомобіля. Наприклад, умовний Hyundai Solaris (Хендай Соляріс) обійдеться значно дешевше, ніж Range Rover Evoque (Ренж Ровер Евог). Та й не всі автопрокати можуть запропонувати автомобілі класу Люкс. Тому багато хто може задовольнятися лише машинами середнього класу.

Не варто забувати і те, що зі збільшенням кількості днів оренди, вартість прокату буде менше. Але в більшості випадків потрібно саме машина на одну добу. В такому випадку оренда на кілька днів або тижнів стає безглуздою.

Автор: Вячеслав Кухар, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.06.2019 | Переглядів: 1278 | прокат авто, водители, автомобили

Читайте також на цю тему: