Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Кредити онлайн – як обрати найвигіднішу пропозицію за власними потребами?

Автор: Сергій Ковальчук, 29.03.2019, 19:16:09 Кредити онлайн – як обрати найвигіднішу пропозицію за власними потребами?
Останнім часом кредити онлайн набирають все більше популярності, і в цьому немає зовсім нічого дивного. Справа в тому, що швидкі позики – реальний спосіб терміново та просто отримати потрібну суму грошей. При цьому оформлення такого кредиту відбувається набагато легше, ніж у випадках із традиційними банківськими установами. 
 

Навіщо може знадобитися швидкий кредит?


Привабливість швидкопозики полягає в тому, що позичальнику, підписуючи угоду про співпрацю, у більшості випадків не доводиться розповідати кредиторам, навіщо він бере гроші. Тобто матеріальну допомогу можна витратити на будь-які потреби, не доповідаючи при цьому нікому про свої плани. Звісно, є й такі фінансові організації, які прагнуть знати цільове призначення кредиту онлайн, проте їх не так багато.

На що найчастіше витрачаються швидкопозики? Як показує досвід, такий фінансовий продукт допомагає простим людям вирішувати будь-які їхні матеріальні проблеми. Декому кредит дає можливість із комфортом дочекатися зарплатні, хтось із його допомогою  розраховується із боргами або вирішує інші проблеми, комусь він дозволяє здійснити мрії. І цей список можна продовжувати довго. 
 

Переваги кредитів онлайн


Швидкі онлайн позики мають безліч переваг, тому і користуються популярністю. До основних плюсів фінансового продукту варто віднести такі:
  • 1. Простота отримання. Більшість онлайн кредитів оформлюються протягом декількох хвилин безпосередньо на сайті фінансової компанії.
  • 2. Цілодобова підтримка. Переважна більшість компаній, що надають таку послугу, працює цілодобово і готова надати консультацію і матеріальну допомогу в режимі 24/7. 
  • 3. Лояльне ставлення. Отримати швидкопозику набагато простіше, ніж звичайний кредит, тому що для оформлення її потребується мінімум документів. Крім того, кредитори часто закривають очі на негативну кредитну історію, не вимагають довідок із місця роботи і банківських виписок.
  • 4. Зручність. При позитивному рішенні по заявці клієнт фінансової установи отримує гроші одразу на власний картковий рахунок. Аналогічно проводиться і розрахунок із фінансовою організацією. Тобто позичальник може не виходити із дому і всі маніпуляції здійснювати в онлайн режимі. 
  • 5. Невеликі суми кредитів. В той час коли банки готові надавати лише суттєву матеріальну підтримку, мікрофінансові організації охоче видають невеличкі позики – в деяких МФО кредити стартують від 100 гривень – на короткий термін. 
  • 6. Конфіденційність. Всі компанії, які пропонують отримати кредит онлайн, працюють із перевіреними системами захисту даних і ні в якому разі не розкривають особистої інформації клієнтів.
 

Де можна взяти онлайн кредит?


Це доволі популярна послуга, тому ввести її намагаються усі фінансові організації. Це означає, що отримати гроші в режимі онлайн тепер можна і в деяких банках, проте конкурувати із МФО великі фінустанови не беруться. Мікрофінансові організації знають про швидкі позики все і готові запропонувати клієнтам набагато вигідніші умови. Крім того, вони співпрацюють майже із усіма позичальниками, навіть тими, які в банках зазвичай отримують відмови. 

Список же усіх установ, де можна отримати кредит онлайн є на Finpanda. Сервіс не тільки надає детальну інформацію про кожну з пропозицій, але й дозволяє отримати позику із максимальним комфортом будь-кому із відвідувачів.
 

Як обрати компанію-кредитора за своїми потребами?


Щоб кредит онлайн був на 100 відсотків корисним і не приніс жодного неприємного сюрпризу, компанію, що надає його, обирати треба надзвичайно ретельно. Звертати увагу в першу чергу потрібно на наступні нюанси:
  • Умови кредитування. Перед підписанням угоду варто вичитати дуже прискіпливо, аби розуміти усі основні нюансі співпраці. В разі виникнення питань, обов’язково потрібно звертатися до спеціалістів.
  • Вимоги до позичальників. Різні фінансові організації висувають відмінні вимоги до своїх клієнтів. Тож спеціалісти рекомендують ознайомитись із декількома пропозиціями, перш ніж зупиняти вибір на якійсь фірмі. 
  • Відсоткові ставки. Від розміру їх залежить те, якою буде переплата по кредиту. Одразу варто зазначити, що в МФО відсотки зазвичай вище, ніж в банках, проте й отримати гроші тут простіше. 

Більше цікавої інформації про кредити онлайн і методи вибору їх знайти можна за посиланням: https://www.bank.gov.ua/control/en/
 
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.03.2019 | Переглядів: 1776 | кредит, финансы, деньги

Читайте також на цю тему: