Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Швидке вирішення питань з отримання грошової позики

Автор: Сергій Ковальчук, 18.03.2019, 22:22:46 Швидке вирішення питань з отримання грошової позики
Ситуації бувають різними. Буває так, що вам терміново потрібні гроші на картку - певна сума грошей, а відповіді на питання де їх взяти не знаходиться. Миттєва позика є найоптимальнішим рішенням для тих, хто хоче швидко і та просто отримати необхідну суму грошей.

Найзручнішим варіантом отримання грошової позики – це оформлення її через інтернет. Для цього знадобляться: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, діюча картка Visa або MasterCard.
 

Алгоритм оформлення миттєвої мікропозики наступний:

  • Реєстрація на сайті, який надає змогу оформити позику;
  • Визначення сум позики та терміну її погашення;
  • Заповнення необхідної інформації в анкеті (номер особистої банківської карти та номер телефону);
  • Перевірка вірності введених даних. При виявленні помилкової інформації, система заблокує заявку;
  • Очікування переказу коштів та їх отримання.

Переказ грошових коштів займає 2-5 хвилин. Також декілька хвилин може знадобитися для обробки системою нової заявки в автоматичному режимі. Отже, позичальник отримає миттєвий кредит з поганою кредитною історією через 15-20 хвилин очікування, якщо оформлюватиме його онлайн.

Часом стається затримка оформлення кредиту. Це може бути пов’язано з роботою певних банків. В таких випадках варто звернутися на гарячу лінію, після чого фахівці встановлять причину виникнення проблеми та швидко її усунуть.
 

Експрес позика онлайн


Експрес позику можливо взяти онлайн та офлайн. Онлайн організації перераховують мікрокредит на банківську картку. Цей процес здійснюється в режимі онлайн і дає змогу зекономити час клієнта. До того ж, є можливість позичити до 25 000 гривень терміном на 12 місяців. Офлайн-компанії спеціалізуються на наданні позики безпосередньо за присутності позичальника в одному з пунктів надання цієї послуги. Цей процес займає від 30 хвилин до 1 години. При першому зверненні клієнт може отримати кредит до 1 000 гривен на період погашення до 2-х тижнів. Очевидно, що оформлення позики онлайн є значно вигіднішим та швидшим.

Мікропозику може оформити кожен, хто цього потребує. Зазвичай не існує жорстких рамок, які визначають хто отримає мікропозику. Обов’язковою умовою отримання позики є досягнення особою 18 років. Мікрокредит може отримати: студент, спеціаліст, який працює віддалено, пенсіонер, домогосподарка, робітник, який влаштований на роботу офіційно, або не має офіційного працевлаштування. Терміновий кредит пропонує вигідні умови кожному.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 18.03.2019 | Переглядів: 3193 | кредит, деньги, финансы

Читайте також на цю тему: