Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Що таке паперове шоу і які його особливості?

Автор: Светлана Егорова, 02.08.2020, 19:30:08 Що таке паперове шоу і які його особливості?

Паперове шоу – це вид розваги, який прикрасить будь-яке свято. Воно створить потрібний настрій, тому байдужих до подій не знайдеться. Особливо, якщо доповнити свято музикою і веселими аніматорами, які будуть підтримувати загальний хороший настрій. Таким чином паперове шоу є представником абсолютно нового підходу для організації розваг дорослих і дітей. Суть даної розваги полягає у тому, щоб гості змогли зануритись в вихор з паперу. Це видовище чимось нагадує снігову заметіль, додаючи до свята не тільки нотку веселощів, але і романтики, яка буде не зайвою. Особливо якщо мова йде про весілля або інше свято, де не завадить романтична атмосфера.

Особливості паперового шоу на святі

Паперове шоу стане прикрасою будь-якої святкової події. Але поговорімо про особливості свята де буде використано паперове шоу, а також більш детально розберемося, що собою являє подібна розвага.

Паперове шоу – це розвага, яку можна отримати, якщо використати спеціальну гармату, де знаходиться нарізаний смужками папір, який може бути розбавлений різнобарвним конфеті. Коли гармата вистрілює, все це різнобарв’я опиняється у повітрі. В залі розсипається величезна кількість нарізаного паперу і всі гості зможуть поринути в цей вихор.

Зазвичай глядачі можуть повеселитись під запальну музику, кидаючи паперові смужки. Ці смужки потім можна використати в подальших веселощах і різноманітних конкурсах, тому ви витратите кошти з користю.

Особливості паперового шоу такі:

  • Більш ефективно проводити паперове шоу в закритому приміщенні. Це необхідно, оскільки для роботи гармати потрібні розетки і простір, а от протягів краще уникнути, оскільки вітер може рознести клаптики паперу по вулиці, перетворивши головний атрибут шоу у стандартне сміття. В приміщенні усе набагато простіше зібрати, не залишивши ніяких слідів.
  • Щоб паперове шоу було дійсно незвичним, для нього використовується спеціальний папір, який має м’яку структуру, але при цьому дуже міцний. Папір не має гострих кутів, тому він повністю безпечний для учасників свята.
  • Паперове шоу – це не лише розкиданий скрізь папір, але і взаємодія аніматорів та глядачів. Гості не будуть просто дивитись на те що відбувається, а зможуть включитись в ігровий процес. Це дійсно «шоу» в прямому значенні цього слова. В ньому не тільки цікаво взяти участь, а і просто подивитись.
  • Паперове шоу прекрасно вписується в канву кожного свята, хоча може стати самостійним приводом повеселитись. Наприклад, якщо йде мова про дискотеку. Папір на такій дискотеці буде тільки підштовхувати до того, щоб танці ставали ще більш запальними та веселішими.


Після того як шоу було закінчено, папір зберуть, так що в приміщенні буде відносно чисто і можна буде закінчувати веселитись. Але щоб уникнути заминки доцільно приберегти паперове конфеті на кінець свята в якості яскравого фіналу. А ще краще, координувати шоу з креативною розважальною програмою.

Який папір використовується для паперового шоу

Ми вже частково звернули увагу на це питання, але потрібно розібратись в ньому більш детально, оскільки успіх паперового шоу багато в чому залежить від якості паперу. Важливо щоб папір не «порошив», не різав руки і займав достатньо місця в кімнаті. Найчастіше для шоу використовують матеріал на паперовій основі або металізований.

Розберемо кожен тип докладніше.

  • На паперовій основі. Він може бути мелованим або низької щільності. Зазвичай використовують мелований варіант, оскільки він більш міцний. Але саме тому такий папір і більш дорогий. Смужки з нього досить великі, але потрібно обрати папір з середньою щільністю, 65г / м2. Більш жорстким папером легше порізатись. Із паперу низької щільності і порізаного на вузькі смужки можна отримати більше матеріалу для шоу.
  •  Металізований папір. Це плівка яка пофарбована в різні кольори. Відрізняється високою щільністю, але низькою товщиною. Також такий папір значно легший ніж мелований, тому виглядає більш ефектно.


Важливо уточнити, що металізованим папером неможливо порізатись.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 02.08.2020 | Переглядів: 1797 | шоу, бумажное шоу

Читайте також на цю тему: