Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як зробити день народження чоловіка прекрасним?

Автор: Оксана Загороднюк, 13.08.2020, 08:03:29 Як зробити день народження чоловіка прекрасним?

День народження - один з найулюбленіших і очікуваних нами свят. І скільки б років нам не виповнилося, всього один рік або цілих 100, це свято завжди найголовніший в нашому житті, адже в цей день ми купаємося в любові й увазі, нас завалюють подарунками й привітаннями.

Різноманітні конкурси та тематичні вечірки

На ювілейних святах тих, хто відзначає вже не перший десяток свого життя, дуже доречні різні варіанти для розповіді про основні досягнення і події в житті винуватця або винуватиці урочистості. Це можна подати як частина програми ювілею, форма подачі може бути витримано урочистою, зворушливо ліричною або жартівливою, як наприклад, історія життя ювіляра "а чи не грюкнути нам по чарочці!?"- залежить від тематики сценарію та особистості іменинника.

Також історія життя може стати сюрпризним моментом свята: друзі або рідні можуть зробити її частиною свого привітання, приготувавши конкурс для гостей - ювілейну вікторину з питаннями з життя ювіляра або показавши слайд шоу з фотографій винуватця від дитинства до справжніх днів красивий кліп (або відеопривітання).

День народження - свято, яке хочеться наповнити особливим змістом. Особливо якщо мова йде про урочистість друга, коханого або соратника по роботі. Можна підібрати найкрасивіші та добрі побажання на день народження на сайті https://tvoe.media/pryvitannia-z-dnem-narodzhennia-muzhchyni/, які підійдуть для чоловіків різного віку, статусу і характеру.

Привітати чоловіка в прозі

У день народження всі люблять отримувати подарунки, а також чути щирі та добрі слова. У це свято іменинник стає ключовою фігурою. Привітати чоловіка з днем народження і висловити в словах повагу, любов і подяку поспішають його:

  • родичі;
  • друзі;
  • колеги;
  • сім'я.


Що побажати на день народження чоловікові: вірші, щоб привітати чоловіка з днем народження, побажання підбирайте ретельно. Чоловіки, хоч і вважаються менш емоційними і відкритими, ніж жінки, дуже потребують теплих слів любові й підтримки. А багато представників сильної половини людства дуже люблять красиві побажання на день народження, виражені у віршованій формі.

Побажання на день народження чоловікові, коханому

Не знаєте, що побажати на день народження своїй другій половинці? Просто прислухайтеся до свого серця і потрібні слова самі з'являться. Будь-яке побажання з днем народження від душі обов'язково приведе вашу другу половинку в захват.

Оригінальні привітання другу, колезі, начальнику

Іноді дуже важко підібрати доречне побажання з днем народження для колеги або начальника. Тут важливо підкреслити його професійні та особисті якості.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 13.08.2020 | Переглядів: 1857 | день рождения, праздник

Читайте також на цю тему: