Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Види та сфери застосування габіонів

Автор: Анатолий Радченко, 04.09.2020, 09:19:42 Види та сфери застосування габіонів
Габіони становлять собою об’ємні сітки із металу, що заповнюються каменем. Інколи, в якості заповнювача, можуть використовуватися інші декоративні матеріали. Розмір каменів залежить від параметрів металевої сітки, в яку вони складаються.

Замовити якісні габіони для разноманітних цілей можна на сайті компанії Габіони України. Це організація, яка вже встигла завоювати довіру споживачів. Вона співпрацює з найуспішнішими компаніями, що говорить про високий рівень обслуговування та якість товару. Завдяки сайту користувач має можливість в зручному для себе режимі отримати всю необхідну інформацію, розрахувати ціну. До кожного клієнта компанія здійснює комплексний та індивідуальний підхід.

За роки свого існування компанія сформувала успішну команду, розробила власні стратегії успіху. Габіони України має змогу запропонувати своєму клієнту товар та послуги самого високого рівня.

Габіони широко застосовуються у різних сферах діяльності людини. Це чудова альтернатива дорогим будівельним блокам. Габіонні конструкції є більш практичним та вигідним рішенням. Вони використовуються для: зміцнення берегів річок, укосів, схилів, забезпечення безпеки доріг й опор мостів, спорудження гідротехнічних конструкцій. 

Варто зазначити, що габіони бувають різними за своєю формою та розмірами. Для їх створення можуть використовуватись різні матеріали. 

Які переваги мають габіонні конструкції:

  • Тривала служба. Габіони з часом не втрачають свою форму та надійність. Конструкція тільки стає міцнішою під дією навколишнього середовища;
  • Екологічність. Це сукупність натуральних матеріалів, які не здатні нанести шкоду навколишньому середовищу;
  • Пластичність. Така конструкція адаптується під будь-які умови експлуатації;
  • Вигідність. Конструкції мають відносно невисоку ціну, що вигідно для кожного споживача;
  • Простота транспортування. Габіони не займають багато місця при перевезенні, що дозволяє за короткий проміжок часу здійснити доставку великої кількості матеріалу;
  • Простота використання. Монтаж такого будівельного матеріалу відіймає мінімальну кількість часу та сил.

Для кожного виду габіону є своя сфера застосування. Для ландшафтного дизайну актуальні габіони нестандартних параметрів, що виготовляються по індивідуальному замовленню. Стандартними варіантами є коробчасті, циліндричні та матрацно - тюфячні моделі.
Автор: Анатолий Радченко, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 04.09.2020 | Переглядів: 1398 | инженерный конструкции, габионы, крепления

Читайте також на цю тему: