Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Перевага брендування сувенірів і посуду

Автор: Артем Кондратюк, 22.01.2021, 17:02:34 Перевага брендування сувенірів і посуду
Щоб підвищити впізнаваність компанії, сувеніри, посуд і канцелярські товари можуть надати довгограючу користь. Будь-яке приватне підприємство (магазин, кафе, айтстап) може використовувати керамічний посуд, приладдя для письма і так далі з логотипом бренду. Будь-яка річ з брендом компанії ідеально рекламує ваш бізнес. Сьогодні замовити корпоративні подарунки з логотипом можна з використанням власного принта.

Переваги друку на сувенірах

Виконаний друк бренду на будь-якому предметі робить його рекламним носієм. Переваги брендування полягають в наступному:

  • допомагають налагодити партнерські відносини;
  • компанія стає більш відомою;
  • клієнти стають більш лояльними;
  • зростання продажів;
  • створення іміджу.


Будь-який сувенір, навіть не має високу вартість справляє хороше враження на партнерів, тому завжди варто мати при собі сувеніри від вашої компанії. Таким чином, вручивши його партнерам вони будуть постійно згадувати про вас, особливо якщо це буде ручка або гуртка. Якщо їм будуть потрібні ваші послуги, вони легко згадають про вас.

Подарунки від компанії можуть бути надані будь — якому святі або іншому заході, з Вашого боку – це буде просування бізнесу, а для клієнтів, які отримали презент з написом-вдячністю і подарунком, який вони довго будуть пам'ятати, і наступного разу звернуться знову в вашу компанію.

Подарунки з логотипом мають величезне значення в просування бізнесу, тому важливо, щоб друк був якісним і довго залишався на предметі. Такий підхід буде говорити про те, як керівництво ставиться до свого підприємства. Бізнес сувенір буде грати роль візитної картки або лідів, здатних ефективно підвищити продажі товарів або послуг.

Брендування офісного приладдя

Друк бренду підприємства можлива не тільки на сувенірах, а й на речах, якими співробітники користуються щодня. Якщо який-небудь предмет в офісі відповідає загальному стилю, при цьому має логотип компанії, то відвідувачі відразу це помітять.

Сучасні технологи дозволяють наносити будь-яке зображення на предмет. Способів декорації багато, серед них: вишивка, шовкографія, лазерне гравіювання, тамподрук і так далі. Вибрати можна будь-який, який буде найбільш відповідати вимогам. Нанесення додаткового декору допоможе бізнесу процвітати й розвиватися. На цей час компанії пропонують унікальні умови для співпраці в цьому сегменті. Ви можете самостійно в цьому переконатися.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 22.01.2021 | Переглядів: 1342 | реклама, брендирование, маркетинг

Читайте також на цю тему: