Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як вигідно брати мікрозайми в Україні

Автор: Олег Ковальский, 22.02.2021, 10:32:42 Як вигідно брати мікрозайми в Україні

Багато громадян України стикаються з важким фінансовим становищем через нестабільну економічну ситуацію в країні. Вирішити проблему можна за допомогою сервісу мікрокредитування в МФО Неокредит. Подати заявку можна за посиланням https://neocredit.com.ua/, на офіційному сайті мікрофінансової організації. Уважно ознайомтеся з умовами співпраці, перш ніж робити запит.

Мікропозики-вигідна послуга для тих, кому терміново знадобилась невелика сума на короткий термін від 500 до 3000 грн. Позичальники не повинні надавати повний пакет документів, достатньо одного паспорта. Більшість клієнтів стають постійними користувачами послуг МФО. Зверніть увагу, що повторні кредити видаються на більш вигідних умовах і на суму до 10000 грн.

Вигоди мікрокредитування онлайн

Можна отримати позику на карту в МФО Neocredit швидко і без будь-яких питань. Якщо ви вчасно погасите борг, переплати не буде. Договір передбачає нульову процентну ставку, а додаткова комісія за надані послуги не стягується. Всі транзакції чисті й прозорі. Велика кількість позитивних відгуків підтверджує високу якість послуг, що надаються.

Онлайн кредит карту видається тільки при виконанні позичальником певних умов:

  • вік - не менше 18 років;
  • документи - діючий паспорт громадянина України;
  • банківська карта будь-якого банку України (іменна);
  • громадянство – будь-яке місто України.


Онлайн-кредити видаються під 0,9% на термін до 2 тижнів. Якщо ви не можете погасити борг вчасно, можете скористатися послугою продовження. Активується» пролонгація " один раз через Особистий кабінет. Якщо борг не виплачується в строк, то процентна ставка буде розрахована на суму заборгованості і будуть застосовані штрафні санкції.

Рекомендації з оформлення онлайн кредиту

Щоб оформити кредит онлайн, не виходячи з дому, необхідно виконати наступну послідовність дій:

  • Зайдіть на офіційний сайт МФО, вкажіть суму і терміни за допомогою онлайн-калькулятора.
  • Натисніть кнопку "Отримати гроші" і введіть у форму необхідну інформацію (персональні дані, номер телефону та адресу електронної пошти для зворотного зв'язку і т.д.).
  • Зареєструватися в особистому кабінеті та авторизуйтесь в системі.


На розгляд заявки йде від 5 до 15 хвилин. Якщо запит буде схвалений, позичальникові буде висланий договір електронною поштою. Потрібно ознайомитися з правами та обов'язками сторін, а також Умовами використання сервісу.

Для завершення транзакції необхідно вказати код, відправлений в СМС-повідомленні. Як тільки договір буде підписаний, гроші майже відразу йдуть на рахунок. Зверніть увагу, що грошові кошти можуть бути переведені тільки на особисту (видану на ім'я позичальника) банківську карту.

У чому вигода співпраці?

Розраховувати на займ на картку в МФО можуть всі громадяни України без винятку. Ми співпрацюємо з усіма категоріями населення – студенти, пенсіонери, жінки в декретній відпустці та ін.Без проблем видаємо позики офіційно не працевлаштованим громадянам та особам, які мають погану кредитну історію.

Переваги співпраці з Неокредит:

  • Процентна ставка від 0,9%.
  • Мінімальний термін - від 3 днів.
  • Кешбек – 1% від погашеної суми.
  • Пролонгація без попередньої виплати погашених відсотків.
  • Схвалення повторних позик в 97% випадків.
  • Захист персональних даних позичальників-сертифікат Comodo SSL.


Мікрокредитна компанія не співпрацює з позичальниками з інших країн. Пропонуємо кілька варіантів погашення кредиту: через Особистий кабінет на карті, через термінали і у відділеннях інших банків.

Якщо у вас виникли додаткові питання при реєстрації або використанні послуг МФО, будь ласка, зв'яжіться з менеджером по телефону, вказаному на сайті. Наша людина надасть безкоштовну консультацію і допоможе з реєстрацією або поверненням грошових коштів.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 22.02.2021 | Переглядів: 1551 | деньги, кредит, микрозайм

Читайте також на цю тему: