Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Магазинні чи десерти на замовлення? Чому віддати перевагу

Автор: Светлана Егорова, 30.03.2021, 21:27:21 Магазинні чи десерти на замовлення? Чому віддати перевагу

Уявити будь-яке свято без десертів просто неможливо. Торти, капкейки, муси, тістечка – це все різноманіття привертає увагу всіх любителів солоденького. Кондитерська «Тортея» пропонує власні вишукані десерти, які точно сподобаються кожному. Така продукція виконується на замовлення та значно відрізняється від магазинних аналогів. Щоб вразити дітей, дорослих можна просто купити торти на замовлення, щоб незабутньо справити день народження.

Якісні вироби зараз нагадують справжні витвори мистецтва. З крему, борошна, мастики та спеціальних їстівних прикрас можна зробити будь-що: веселий дитячий тортик з реалістичними принцесами, весільний десерт з метеликами чи навіть водоспадом з неймовірного кольору води. Магазинні аналоги не можуть запропонувати такі вишукані вироби.

Солодощі на замовлення

Переваги десертів, виконаних на замовлення

Якщо ви бажаєте, щоб солодощі на столі були незвичайними, а особливими та вишуканими, дуже смачними та приємними, то просто потрібно вибрати капкейки на замовлення. Можна обрати варіанти з різними начинками, щоб всі гості мали змогу з’їсти те, що їм більше подобається. Зазвичай магазинні капкейки виглядають типово. Багато хто ще скаржаться на те, що начинки там мало, тісто якесь сухе. Це і є основний мінус магазинних десертів – покупець не може проконтролювати, з чого буде складатися продукція та як саме вона буде виглядати. Справжні кондитерські шедеври з урахуванням всіх побажань виконуються тільки на замовлення.

Переваги авторських десертів:

  • використовуються тільки натуральні та свіжі продукти;
  • дуже привабливий зовнішній вигляд готових еклерів, тістечок, тортів, капкейків;
  • у складі немає шкідливих барвників;
  • кондитер не використовує замінники, хімічні добавки.


Як правило, максимальний строк реалізації продукції на замовлення складає не більше 72 годин. Це вказує на те, що вироблені авторські тістечка не мають в своєму складі консервантів. Якщо порівняти строк з магазинною продукцією, то вона може зберігатися навіть 10 діб та більше. З одного боку це зручно, проте вказує, що склад продукції буде зовсім не натуральним.

Особливості доставки

Ще одна перевага десертів на замовлення – швидка та зручна доставка. Не знадобиться самостійно кудись йти, щоб забрати готовий тортик та дорогою змарнувати його зовнішній вигляд. Особливо це стосується багатоярусних тортиків на весілля, ювілей, день народження. Будь-який десерт на замовлення буде доставлено за вказаною вулицею та в той час, який вказав покупець, а не кур’єр. Дуже часто навіть просто самостійно доставляючи торти чи еклери з найближчого магазину люди погіршують зовнішній вигляд. Крем змазується, бісквіти здавлюються, іноді навіть руйнується вся структура. Персональна доставка захистить від таких недоліків, авторські десерти виглядатимуть на всі 100%.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 30.03.2021 | Переглядів: 1162 | капкейки, десерты

Читайте також на цю тему: