Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Ефективний маркетинг - переваги, особливості

Автор: Оксана Загороднюк, 05.04.2021, 16:22:11 Ефективний маркетинг - переваги, особливості
Найпопулярнішою пошуковою системою в Інтернеті є Google. Нині це найбільш використовуване, надійне джерело інформації, де можна знайти буквально все: новини з усього світу, статті на цікаві для користувача теми, а також товари та послуги. Після введення відповідного слова, фрази або ключового слова пропозиції сторінок з'являються за частки секунди, від найбільш релевантних для пошуку до менш значущих. Таким чином, очевидно, що кожен власник сайту, хоче, щоб його пропозиції у Google займали найвище місце. Інтернет реклама Львів — це можливість професійної допомоги в створенні ефективного маркетингу. Ось чому варто знати про переваги Google Реклами.

Ефективна реклама в Google - переваги Google Ads

Ефект від позиціювання сайту в Google треба чекати до декількох місяців. Однак їх перевагою є високий рівень довіри користувачів, які часто натискають на один з перших органічних результатів, опускаючи спонсоровані. Проте, спонсоровані результати, тобто реклама Google, з'являються на першій сторінці Google на наступний день. Ось чому багато компаній вибирають платні рішення, завдяки яким вони можуть дуже швидко помітити ефект. Кампанії Google Реклами дозволяють просувати продукти або послуги, які пропонує компанія, і набагато простіше контролювати їхню позицію в пошуковій системі.

На жаль, просте створення кампанії не гарантує її успіху та очікуваних результатів. З одного боку, Google Реклама — це безкоштовний інструмент, який може використовувати кожен, з іншого боку, якщо ми хочемо діяти усвідомлено і мати довгострокові результати, варто довіритися професіоналам в цій області і довірити діяльність досвідченому агентству. Звичайно, тоді доведеться враховувати комісію. Однак це будуть невеликі витрати, враховуючи впевненість в досягненні поставлених цілей і отриманий прибуток. Тому що досвід ведення кампаній Google Реклами надзвичайно важливий. Це допоможе:

  • створити найкращі об’яви,
  • подолати конкурентів,
  • оцінити затрати.


Додаткові переваги Google Реклами

Багато людей побоюються, що користувачі Інтернету будуть уникати спонсорованих результатів і охочіше будуть переходити на звичайні. Однак за статистикою Google — все навпаки! Оголошення з'являються на добре видних місцях (в самому верху і внизу сторінки) і практично не відрізняються від звичайних результатів. Під час пошуку користувач напевно захоче натиснути на посилання, яке йому найбільше підходить. Коригування змісту і використання відповідних розширень може переконати його перейти по посиланню, тобто перевірити відповідну пропозицію.

Які ще переваги Google Реклами можна знайти? Перш за все, витрати вимірні і їх легко визначити на самому початку, наприклад, за допомогою планувальника ключових слів, який оцінює середню вартість кліка і вартість реклами з використанням даного ключового слова. При більшій конкуренції за дане слово рекламодавцю доведеться платити більше, щоб піднятися вище, ніж інші сторінки. Однак можна зосередитися на менш популярних ключових словах, вартість яких нижче, а конкуренція набагато менше, але в кінцевому підсумку найбільш часто обирається шляхом виставляння рахунків є CPC — ціна за клік, при якій користувач платить тільки тоді, коли потенційний клієнт натискає на оголошення.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 05.04.2021 | Переглядів: 1557 | реклама, продвижение, маркетинг

Читайте також на цю тему: