Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Модні жіночі сукні: де купити найкраще

Автор: Светлана Егорова, 03.08.2021, 17:50:59 Модні жіночі сукні

Сукні – кілька вдало підібраних варіантів в жіночому гардеробі, здатні розв'язувати одвічну проблему “що одягти”. Топові стилісти світу стверджують: простішого способу створити довершений вигляд взагалі не існує. Погодьтеся, гармонійно комбінувати брюки з блузками чи спідниці з топами не завжди вдається. А скуповувати тонни одягу – не надто раціональна ідея для гаманця. Набагато зручніше придбати сукню, яку можна доповнювати мінімальними аксесуарами (паском, сумкою, біжутерією) і щоразу виглядати по-новому.

Елегантне плаття а ля Кейт Мідлтон або оздоблене стразами, ніби для концерту на найбільшій сцені Європи, маленьке чорне диво від Коко Шанель або зручна сукня-сорочка для офісу – варіантів безліч.

Відчути себе зіркою вечора чи британською принцесою сьогодні може кожна жінка. Особливо, якщо вона обрала плаття на відомій онлайн-платформі Всі. Свої.

Тут зібрані всі трендові новинки зі світу української моди: розмаїття фасонів, стилів та тканин вражає. А обрати справді ідеальний варіант допоможуть наші підказки.

Жіночі сукні: стиль на різні випадки життя

Найпростіший спосіб обрати плаття – орієнтуватися на подію, для якої призначається одяг.

На онлайн-платформі Всі. Свої. ви знайдете такі види жіночих суконь:

  • Ділові сукні. Підійдуть для офісу, ділових зустрічей (обіди, презентації, коворкінг). Відрізняються зручним кроєм, простотою ліній. Як правило, такі сукні шиють з тканин, що не мнуться (до натуральної нитки додають синтетичну). Серед особливо популярних у 2021 році – сукні-сорочки та сукні-жакети.

  • Пляжні сукні. Легкі, тонкі, практично невідчутні на тілі і обов'язково на бретелях – такі сучасні пляжні плаття. Їх створили спеціально для спекотного літа: вони не сковують рухів та дозволяють тілу “дихати”. Квітчастий принт, соковиті фрукти, мімімішні тварини, рюші та волани – все, що треба знати про пляжні сукні.

  • Коктейльні сукні. Романтичне побачення, святкова вечірка чи просто дружні посиденьки в цікавому закладі – саме для цього призначені коктейльні сукні. Від інших видів одягу ці плаття відрізняються довжиною – на долоню вище коліна або прикриває коліна.

  • Вечірні сукні. Весілля, випускний вечір чи ювілей – для особливої події обирайте саме вечірню сукню. Такі моделі оздоблені блискітками, стразами, перлинами чи паєтками, що ефектно виглядають при штучному освітленні. Такий декор не для вас? Зупиніться на виробах з вечірньої тканини: важкий атлас, мерехтлива парча, класичний оксамит.

  • Спортивні сукні. Поціновувачки спортивного стилю із задоволенням одягнуть сукню поло приталеного чи трапецевидного крою. Прямі сукні-худі з капюшоном виглядають не менш жіночно, аніж пляжне плаття з рюшами. А моделі оверсайз сховають будь-які недосконалості жіночої фігури.

  • Сукні з етнічними мотивами. Традиційною вишиванкою нікого зараз не здивуєте, а от платтям з етнічними мотивами – однозначно вразите. Хрестик та гладь завжди в тренді, як і геометричні візерунки (ромби, зигзаги) та рослинні орнаменти. Остання новинка від українських дизайнерів – філейна вишивка, що нагадує делікатне мереживо.


На онлайн-платформі Всі. Свої кожна жінка знайде сукню по фігурі та по кишені.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 03.08.2021 | Переглядів: 1224 | платье, мода, одежда

Читайте також на цю тему: