Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Легендарний готель «Shelter» знову відкриває свої двері

Автор: Оксана Загороднюк, 20.08.2021, 15:27:17 Легендарний готель «Shelter» знову відкриває свої двері
Лижники та сноубордисти прекрасно знають популярний гірськолижний курорт Буковель, а мандрівники та туристи знають готель Shelter, як кращий готель для відпочинку і проживання в самому серці Буковеля.

Shelter (Шелтер)

 

611e9473983b0.jpgShelter — місце, де мальовнича природа і комфорт з'єднується з широкими можливостями.

611e94a68aa24.jpgГотель Шелтер, 2007 рік.

Готель «Shelter» є одним з найпопулярніших готелів на Буковелі. У грудні 2007 року, готель «Shelter» радо зустрічав гостей з усіх куточків України та Європи. Чудові інтер'єри, відмінний сервіс готелю «Shelter», радували гостей і спонукали їх повертатися знову і знову. За свою багаторічну історію Готель «Shelter» встиг придбати міцну репутацію одного з кращих готелів на курорті. Гості відзначали не тільки його зручність, але і неперевершене обслуговування від персоналу готелю «Shelter».

Кожен готель рано чи пізно приходить до необхідності провести реновацію - це неминуча стадія дорослішання готелю.

За роки готель «Shelter» прийшов до необхідності провести повну реновацію будови. Для цього необхідно було провести ряд дій, щодо поліпшення готелю «Shelter», у нас був вибір: провести глобальну реконструкцію або ремонт. Ми хочемо бути гарним та популярним готелем у гостей, тому вирішили провести повне оновлення «Shelter», запровадивши нові технології, нові послуги та сервіс.

Готель Shelter зараз

Після масштабних робіт з реновації, 10 вересня 2021 року легендарний готель «Shelter» знову відкриває свої двері, але вже в новому сучасному дизайні інтер'єрів з поліпшеними послугами та сервісом.

611e957b4a93c.jpg

В результаті було покращено зовнішній вигляд будівлі, модернізовано інженерні системи, в оснащенні готелю використані новітні досягнення сучасних технологій. Зараз в готелі Shelter 32 комфортабельних номери з дизайнерським ремонтом, кожен номер розрахований максимум на 4х гостей.

611e95abd585b.jpg

Апартаменти в готелі однокімнатні - Studio, Studio Balcony з панорамними вікнами, двокімнатні - Family Studio Balcony з виходом на балкон, романтичні номери - Studio Mansard, Family Studio Mansard, вишукані апартаменти - Panoramic Suite з панорамною стіною на останньому поверсі, створюється «wow» ефект, ніби весь Буковель під ногами.

611e95dc7b456.jpgУ номерах є міні-кухня з необхідним посудом і каво-машиною, ми передбачили наявність косметичних засобів, халатів, тапочок, рушників і всього, що потрібно для гарного проведення часу в готелі Shelter

Які є послуги в готелі Shelter

Забронювавши номер в готелі Shelter, гості отримують можливість користуватися власним Спа комплексом - фінська сауна, панорамний басейн, гідромасажний джакузі, бар з ексклюзивними коктейлями та напоями безсумнівно подарують насолоду, допоможуть відновити сили та енергію.

611e9634afd10.jpgВ готелі Shelter передбачена кімната для зберігання та висушування лиж і спорядження, примітно те, що кімната розташована на першому поверсі будівлі Shelter, має свій вхід/вихід, спеціальний пандус, гості зможуть виходити з лижної кімнати прямо до витягів 2, 2R, 7, а спускаючись з гір, потрапляти до входу в лижну кімнату, залишати спорядження в особистій шафі і йти відпочивати до апартаментів.

611e965a21c18.jpg

Особиста парковка під охороною, призначена тільки для гостей, розташована біля готелю Shelter. А також для зручності гостей новий ліфт, безлімітний інтернет, щоденне прибирання, замовлення напоїв в номер, б'юті послуги, замовлення букетів, поштові послуги і багато іншого.

Після довгої реновації готель Шелтер відкриває свої двері для гостей.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 20.08.2021 | Переглядів: 1549 | Отель, буковель, отдых

Читайте також на цю тему: