Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2012 » Март » 24
Юрко Львівські багатодітні сім'ї матимуть змогу отримати власну квартиру

Юрко


Оценка: 3.1/5 Голосов: 18

Львівські багатодітні сім'ї матимуть змогу отримати власну квартиру

24.03.2012, 16:44:04 2425 3.1 1


Багатодітна сім'я
Багатодітна сім'я

22 березня 2012 року на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму забезпечення житлових умов багатодітним сім'ям, які виховують п'ятеро та більше дітей. Ндалі це дозволятиме родинам отримати власні квартири.

Як повідомив голова комісії житлової політики ЛМР свободівець Ігор Сільвестр, програму затвердили, аби забезпечити житлом соціально незахищені верстви населення, а головне – багатодітні сім'ї.

"Наразі у місті Львові є понад 86 сімей, які виховують більше 5 дітей, та 5 сімей, які виховують по 8 дітей. Тому за цією програмою на закупівлю перших квартир для багатодітних сімей ми вже передбачили у проекті бюджету розвитку міста на 2012 рік 3 мільйони гривень. Вважаємо недоцільною пропозицію виконавчих органів міської ради, за якою помешкання для багатодітних сімей мали орендувати у комерційних структур, адже якщо місто буде неспроможне вчасно сплатити орендну плату, це може призвести до виселення їх на вулицю. Натомість придбане житло, яке буде комунальною власністю міста, убезпечить багатодітні сім'ї від цього", – заявив Ігор Сільвестр.

Ця програма є продовженням курсу депутатів фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у ЛМР на забезпечення житлом соціально незахищених верств населення міста Львова.

Нагадаємо, 24 березня 2011 року під час прес-конференції "Сто днів діяльності фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді" голова житлової комісії міськради, свободівець Ігор Сільвестер повідомив про закладення у бюджет розвитку міста першого мільйону для будівництва соціального житла.http://www.svoboda.lviv.ua/diyalnist/novyny/020467/.

Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
leshik_zt
1 Алексей (leshik_zt)   • 18:29:44, 24.03.2012 [Материал]

А житомирская свобода только улицы переименовывает...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо