Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2015 » Ноябрь » 21
ViktorK Народний депутат України Борислав Розенблат надав допомогу людям похилого віку у боротьбі з шахраями, які захопили їх житло

ViktorK


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

Народний депутат України Борислав Розенблат надав допомогу людям похилого віку у боротьбі з шахраями, які захопили їх житло

21.11.2015, 19:19:19 2235 3.0 1

Суть справи полягає в тому, що Надія Мудренок, колишня працівниця психіатричної лікарні і заступниця голови Житомирського обласного осередку ВО «Свобода», задля незаконного заволодіння квартирою загиблого за дивних обставин Дмитра Удод — Туткевича вдалась до відверто шахрайських дій.

Ця пані вдавала з себе піклувальницю — правонаступницю  Дмитра, а коли брехня луснула, то видумала наступну історію про те, що нібито Дмитро був її цивільним чоловіком №2, тобто заступником справжнього цивільного чоловіка №1. Коли й ця роль не вдалась, псевдо — піклувальниця — вдова спільно з головою та юристом Новогуйвинської селищної ради розгорнули чергову судову виставу, під присягою збрехавши, що документи на приватизацію квартири були підписані не Дмитром, а особисто Мудренок. Після того, як почеркознавча експертиза викрила й цю брехню, шахраї у судовому порядку почали доводити, що Дмитро був не сповна розуму і тому, мовляв, приватизацію його квартири можна відмінити ! Задля реалізації злочинних намірів аферисти вимагають провести небіжчику Дмитру посмертну психіатричну експертизу !!!

А тим часом житло, яке дісталось у спадок родичам Дмитра, захопила донька Надії Мудренок, Ольга Яковенко, яка й мешкає в ньому до сьогоднішнього дня

Цей злочин дієво підтримували керівники міліції, міграційної служби (незаконна прописка), деякі судді Житомирського районного суду.

Колишні колеги партайгеноссе Мудренок пояснюють її кримінальну нахабність тим, що вона залишається агентом злочинної СБУ часів режиму Януковича.

За таких обставин всі спроби пенсіонерів Удод — Туткевичів добитись справедливості були б приречені на невдачу, якби не допомога небайдужих людей. Старенькі розповіли про свою біду народному депутату України Бориславу Соломоновичу Розенблату, який задіяв кваліфікованих юристів — помічників і справа нарешті набула рис перспективної. Пенсіонери очікують, що незабаром загарбники у судовому порядку будуть виселені із захопленої квартири.

Свіжі документи: 123 ; 12

Довідкові матеріали: 12345

ПІСЛЯМОВА:  Але поки справа буде розглядатися  у Житомирському районному суді суддями з заплямованою репутацією, ці очікування пенсіонерів на справедливість марні. Нагадаємо, що приймаючи завідомо неправомірне рішення, захоплювачів житла нещодавно активно підтримував суддя, а на сьогоднішній день вже голова цього суду пан Мокрецький (див. злочин 1 , злочин 2ЗЛОЧИН 3 ...), відомий зв'язками з перевертнями у погонах. Тому не дивно, що, наслідуючи свого патрона, суддя того ж суду пан Грубіян ( див. злочин 1злочин 2 ...) 23 листопада 2015 року відхилив позов Удод — Туткевичів про виселення захоплювачів житла.

Поки влада базікає про реформу судової системи, відморозки у суддівських мантіях продовжують працювати на бандитів.

Не базікати потрібно, а рубати систему під корінь. Що й буде врешті — решт зроблено єдиним носієм влади — народом.

Очікуємо і готуймось ...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 20:45:45, 21.11.2015 [Материал]

Хто такі ці сестри Біляк?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо