Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Ноябрь » 26
Zorro Сессии не будет!

Zorro


Оценка: 4.5/5 Голосов: 8

Сессии не будет!

26.11.2015, 09:55:36 2245 4.5 1

Сесія не відбудеться!

Тільки-но нові депутати почали освоювати міську раду, як призначену на сьогодні сесію, відмінив міський голова. Хм. Невже тиждень – це мало для того, щоб вирішити організаційні питання? Чи причина в тому, що просто не вистачило голосів для проведення сесії за чітко визначеними правилами, що диктують зверху? Депутатську сесію просто відтягують, бо відбувся перерозподіл сил, які підтримували, і, які змінили свої погляди.

Вчорашня погоджувальна рада мала б знизити рівень стресу та напруги у депутатського корпусу. Але незадоволені завжди були, є і будуть. Це і Сергій Онищук від «Свободи», який замість надій на крісло секретаря міської ради, отримав звичайну посаду секретаря земельної комісії. Це і Радикальна партія, яка залишилися осторонь від усього, що відбувається. Це і Самопоміч, які вже втратили надії щодо призначення секретарем Наталію Чиж, і мають серйозні сумніви щодо втілення у реальність призначення першим заступником Сухомлина - Олексія Ясюнецького. А він, на хвилиночку, близький друг та кум колишнього депутата Ігоря Гундича, який в часи Віри Шелудченко «обілечував» все місто. Пощастило лише Любові Цимбалюк, що очолить бюджетну комісію та її заступнику Василю Кучику, Миколі Янушевичу з земельною комісією, трошки Наталії Леонченко з гуманітарною. Одним все – іншим нічого:)
 

Сумніви виникають і стосовно логіки призначення заступників. Матвей Хренов, який зовсім нещодавно пішов з Самопомічі від Чиж, Олексій Ясюнецький, про якого взагалі сказати немає чого. І Дмитро Ткачук, який повністю злизав концепцію ще поки заступника Євгенія Демчика. Цікаво, що за час роботи Ткачука у виконкомі, від нього лунала тільки неконструктивна критика і нічого більше. А на цьому тижні, чомусь і електронний квиток в ТТУ є доцільним, і звільнення вул. Київської від маршруток є хорошою ідеєю. Невже депутати візьмуть на себе відповідальність за людину, яка повністю розвалить транспорт міста, так само як в свій час розвалив Демократичний Альянс Житомира?
 

Дивно, що весь депутатський корпус, не проявив ініціативи щодо проведення сесії саме сьогодні. Всі, як зайчики, погодилися на пропозицію міського голови перенести її на незрозуміло коли. Погодилися так, ніби зима далеко і для Житомира робити нічого не потрібно. Чому б і ні. Чудовий початок роботи.

Прикреплённые изображения:
Zorro Сессии не будет!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 19:23:57, 26.11.2015 [Материал]

Жень прикинь,это начало конструктивизма,ещё немного и мы заживём,или нет?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо