Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SlavaNibiru » 2016 » Март » 20
SlavaNibiru У Львові Праві зірвали сходку ЛГБТ і закидали міліцію камінням

SlavaNibiru


Оценка: 2.6/5 Голосов: 17

У Львові Праві зірвали сходку ЛГБТ і закидали міліцію камінням

20.03.2016, 02:07:17 3076 2.6 9

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 9
HOOLIGAN
1 ПРАВИЙ ЗАВЖДИ ПРАВИЙ (HOOLIGAN)   • 11:03:14, 20.03.2016 [Материал]

Ланочка негодует???
mighty
2 Владимир (mighty)   • 12:02:54, 20.03.2016 [Материал]

Тот неловкий момент, когда ватные ненавистники всего гейропейского встали на защиту гейропейского :)
коррупционер
3 владимир (коррупционер)   • 13:28:23, 20.03.2016 [Материал]

Руки чешутся у многих но сьязвить не получается.
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 14:12:34, 20.03.2016 [Материал]

Я против любой назидательной пропаганды: голубых, розовых, серых, красных, просто ёбнутых! Долбитесь себе в своих закрытых клубах, пароходах, притонах!
А мусора, а что мусора - они своих защищают! )))
const07
5 Константин Куликовъ (const07)   • 14:47:10, 20.03.2016 [Материал]

перед референдумом в Голландии побить голубых - подвиг просто.
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 15:10:59, 20.03.2016 [Материал]

Дуже гарно розклав все по поличках Сергій Петренко:
"Про гей-парад. Десь там по всяких заграницях є ідейні антифашисти - хороші люди, котрі активно виступають проти тоталітаризму, ксенофобії тощо. В Україні таких лічені одиниці, зате повно мудаків, котрі донедавна під виглядом антифа дрочили на Сталіна і боролися проти будь-яких проявів українського патріотизму. (Вони нікуди не поділися, просто нинішня влада їм заборонила писати собі на лобі "я мудак", натомість примусово замаскувала під нормальних громадян.)
Аналогічно десь там по буржуйських Заходах є ЛГБТ-спільноти, котрі паряться питанням прав певних категорій збоченців. В Україні таких, мабуть, або немає зовсім, або ж є знов-таки лічені одиниці. (Про афа я чітко сказав "є", бо сам таких знав, а про захисників прав ЛГБТ не кажу, бо не знаю. Знаю лише просто представників ЛГБТ, котрі ні на які марші не ходили й ніякого галасу не здіймали, просто живуть собі звичайним життям, нікому не заважаючи.)
То хто ж тоді влаштовує гей-паради у Львовах? ПІДАРАСИ. Котрим насправді начхати на права геїв і на ставлення до них у суспільстві. Це такі само підараси, як і ті, хто кричав "фашЬІзм нє пройдьот", на ділі навіть не розуміючи справжніх ідей антифашизму. Це такі самі шлюхи, як і "Фемен", котрі заради піару готові обісрати будь-яку могилу. Їм потрібна лише провокація, сльози й соплі на телекамеру.
Скільки корисних справ в Україні зробила ЛГБТ-спільнота? Скільки гей-батальйонів відрядила воювати на Донбасі, щоб довести, що гей - такий же повноцінний мужчина, як і натурал? Скільки посилок передала через волонтерів "Правому сектору" й "Азову", щоби присоромити їх за хуліганство? А, пацифісти?.. - ну хрін з вами, скільки дитячих будинків узяла під шефство чи хоча би окремих сиріт?! Чи діти підарасам потрібні лише як власність, для статусу й самооцінки? Навіть оті самі церкви, котрі так не по-європейськи засуджують гей-паради - навіть вони час від часу займаються якоюсь доброчинністю, бомжів там якихось годують на халяву, до речі, навіть не запитуючи про віросповідання!
Чому ж ЛГБТ-спільнота не здогадується, що заявляти про себе можна й корисними справами, не лише парадами? Та тому, що я вже й казав: чхати їй на права й репутацію. Їй не чхати на кремлівське бабло. Вона відпрацьовує свої рублі, обсираючи репутацію України перед нідерландськими референдумами й рештою важливих моментів. І не треба казати "а от якби учасників параду ніхто не чіпав..." Їх би в будь-якому випадку хтось би чіпав, бо у проплачених акціях такі випадки передбачаються заздалегідь, і у потрібний момент усе рівно появляються невідомі особи в масках, котрі на публіку вчиняють хуліганські дії. Як казала Білозерська ще перед початком російського вторгнення: не бійтеся ненароком створити картинку для російського телебачення; коли знадобиться повідомлення про український напад - Росія сама на себе нападе і все рівно звинуватить у цьому Україну.
Так от і з цими гей-парадами. Оскільки проводяться вони виключно як провокація, то вихід, на жаль, один: пиздити учасників по-справжньому, щоб наступного разу не сподівалися відбутися артистично розіграною інсценізацією."
Flint2000
7 ______ (Flint2000)   • 15:51:57, 20.03.2016 [Материал]

Нетерпимість до геїв - ознака латентної гомосексуальності. Підараси напали на геїв
Сашко
8 Alex (Сашко)   • 16:21:46, 20.03.2016 [Материал]

Ну вот нафига всё это?
Cobalt
9 Cobalt (Cobalt)   • 18:16:54, 20.03.2016 [Материал]

На 6 - точный комментарий !


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо