Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SlavaNibiru » 2016 » Октябрь » 17
SlavaNibiru Військово-патріотична організація Misanthropic Division спростувала свою участь у вбивстві Мотороли

SlavaNibiru


Оценка: 3.2/5 Голосов: 9

Військово-патріотична організація Misanthropic Division спростувала свою участь у вбивстві Мотороли

17.10.2016, 14:26:43 2656 3.2 0

Лідер Misanthropic Division "People Hater" заявив, що їх організація не має ніякого відношення до вбивства. "Це дауни з DIVISION PHOENIX. Просто позери", - прокоментував він. В повідомленні на офіційній сторінці Misanthropic Division йдеться про те саме:

ВНИМАНИЕ! ATTENTION! ACHTUNG!
Формация Misanthropic Division не имеет с момента своего восстановления никакого отношения к деятельности людей, именующих себя PHOENIX. Они не смогли собрать и десятка человек под свои два (!) флага в Киеве, но тут же заявляют о своей способности проводить диверсии такого уровня. Мы не желаем пятнать свое имя такими клоунскими выходками, рассчитанными на любителей "сенсаций".
Любая информация, не совпадающая с тем, что изложено на наших официальных ресурсах - ложь. В отличие от виртуальных сообществ мы предпочитаем позерству реальные дела. У нас достаточно своих заслуг, мы не присваиваем чужие. 
Любое несогласованное использование нашей символики в публичном пространстве, если оно было совершено с целью нанести вред интересам Движения или повлекло ущерб нашей репутации, наказуемо.
Каждому свое.

З історії руху
Формація Misanthropic Division виникла в жовтені 2013 року, коли на Майдані зустрілися засновники руху: Сергій «People Hater» (Хейтер), Саша «Sharp Knife» (Ніж) і Дмитро «Misanthropic Fuhrer» (Фюрер). Всі вони були представниками різних міст України (Київ, Севастополь, Донбас), але у них була спільна мета - щось змінити, як у своєму житті, так і в корумпованій державі. Зібравши навколо себе однодумців, 31.10.2013 (в день Самхейна) вони формують перший загін «Misanthropic Division». На момент створення загін складався з чотирнадцяти ідейних соратників.
«Фюрером», «Хейтер» і «Ножем» був розроблений дизайн для майбутнього штандарта Misanthropic Division. На чорному полотні по центру знаходився напис «Misanthropic Division» (Людиноненависницька Дивізія). З боків логотип обрамляли два автомати Калашникова, які символізують готовність взяти в руки зброю і відстоювати свої ідеали. Знизу розміщено девіз «Misanthropic Division» - «Смерть в ім'я Вотана» (W.O.T.A.N. - «Will Of The Ancient Nation») і дві мертвих голови.
1 грудня 2013 загін MD бере участь в штурмі будівлі адміністрації президента. Увечері біля пам'ятника Леніну в Києві націонал-соціалістами була в вуличній сутичці здобуто першу перемогу над київським "Беркутом", який кинувся навтіки під тиском MD.
Представники Misanthropic Division увійшли до складу добровольчого полку "Азов", у складі котрого беруть участь у національно-визвольній війні. Під час бою під Новоазовському при знищенні російського танка героїчно загинув один з засновників Misanthropic Division Дмитро «Фюрер».

 

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо