Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Март » 27
antikorZt Справа зрушилася з місця

antikorZt


Оценка: 4.9/5 Голосов: 9

Справа зрушилася з місця

27.03.2017, 08:16:05 1966 4.9 0

Отримали лист від управління захисту економіки Національної поліції в Житомирської області стосовно нашої заяви про злочин по ситуації, що склалася з ТОВ «Екопромімпекс».
Як зазначили правоохоронці, по результатам розгляду нашої заяви про злочин, ознаки кримінального правопорушення вбачаються як зі сторони посадових осіб Житомирської міської ради (стаття 367 КК України «Службова недбалість»), так і зі сторони посадових осіб ТОВ «Екопромімпекс» (стаття 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем»).

Ця історія триває понад вісім місяців. ТОВ «Екопромімпекс» згідно інвестиційного договору з Житомирською міською радою повинно було сортувати сміття і щомісяця за це сплачувати 60 тисяч гривень до бюджету. Весь інший прибуток залишався на підприємстві. Але ТОВ «Екопромімпекс» цю суму сплатило лише двічі. Чи сортувало увесь цей час підприємство сміття, скільки його було і який прибуток за це отримало, офіційно невідомо, так як підпорядковане Житомирській міській раді комунальне підприємство АТП «0628» не знає скільки сировини передавало ТОВ «Екопромімпекс» (хоча в договорі кількість прописана).
За нашою інформацією, увесь цей час ТОВ «Екопромімпекс» активно працювало на міському сміттєзвалищі і не знати про це керівництво сміттєзвалища та АТП «0628», ймовірно, не могло.

За дивним збігом обставин, чиновники виконавчого комітету міської ради не поспішали ні надсилати до ТОВ «Екопромімпекс» лист з претензією, ні розривати договір. Як нам стало відомо з відповідей на наші інформаційні запити, протягом восьми місяців посадові особи міської ради займалися з’ясуванням обставин.

Наразі матеріали перевірки направлено до слідчого підрозділу для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про деталі інформуватимемо вас.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Справа зрушилася з місця
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо