Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Демчик » 2016 » Январь » 25
Демчик Кому заважає «Антикорупційний рух Житомирщини»?

Демчик


Оценка: 3.4/5 Голосов: 10

Кому заважає «Антикорупційний рух Житомирщини»?

25.01.2016, 08:32:54 4401 3.4 1

Останнім часом мені стали приділяти багато уваги в ЗМІ та соціальних мережах. Цікаво було читати версії журналістів та коментарі користувачів. Такий ажіотаж викликала моя робота в «Антикорупційному русі Житомирщини».

Я вважаю, що раз про організацію говорять, то ми на правильному шляху. Рух був створений для того, щоб розслідувати та попереджати корупційні дії. Можу сказати, що за місяць роботи, ми підняли великий об’єм документів, які зараз досліджуємо. Звичайно, з огляду на мою колишню посаду у міськвиконкомі, мені ближчі питання транспорту. Багато сил було вкладено в те, щоб розробити програму реформ для ТТУ і оптимізувати маршрути, а зараз спостерігати як завалюють те, над чим ми працювали з Сергієм Івановичем Сухомлиним. Проте, я не маю особистих рахунків з моїм наступником Дмитром Ткачуком або будь з ким іще. Скандал навколо Дмитра Ткачука та його судимості – це наслідок його дій. Таємне завжди стає явним, просто не потрібно створювати ці таємниці. Якщо закон не порушувати – боятись немає чого. Розповіді Дмитра Ткачука про те, що організація в який я працюю «кишенькова», нехай будуть на його совісті, а бажано, ще й у межах етики держслужбовця.

Коли я працював заступником міського голови він часто поводив себе досить неетично, але я не опускався до його рівня тоді і не буду робити цього зараз. Найближчим часом, наша організація розголосить декілька корупційних справ, які не стосуються транспорту, тож можна буде переконатись, що нічого особистого у мене до Дмитра Ткачука немає. Зараз ми досить плідно співпрацюємо з іншими чиновниками міської ради, з керуючою справами Ольгою Пашко, уповноваженим з питань запобігання та виявлення корупції Віктором Фещенко. Приємно, що в усіх наших питаннях вони йдуть нам назустріч. Сподіваюсь, що депутати стануть активнішими в питанні попередження корупції. І я впевнений, що разом ми зможемо попередити та витягти на світло факти корупції. Дякую всім за увагу до моєї скромної персони.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Arina1985
1 Арина (Arina1985)   • 09:45:00, 25.01.2016 [Материал]

А можно поподробнее о судимости Ткачука? Ничего не слышала об этом.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо