Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Май » 24
antikorZt І як вам?

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

І як вам?

24.05.2017, 08:31:57 1915 5.0 2

У гідропарку встановили нові роздягальні. Є інформація, що КП «Парк» цього року витратило на них 180 тисяч гривень.

Ми з’їздили туди і нарахували там 6 штук, тобто вартість однієї – 30 тисяч гривень. Хоча, можливо, якісь є ще на складі. Кабінки зроблені з металопрофілю, всередині маємо лавку з дерева та скромні вішачки. Окрім того, розміщені вони на дивному фундаменті, який на нашу думку, там не дуже потрібний.

Навіть якщо це було примхою архітектора, то чомусь одна з шести так і залишилася стояти без так званого фундаменту. І якщо в центральну кабінку роздягальні зайти можна без проблем, то в іншу, яка знаходиться з протилежної сторони, дуже складно, бо прохід там майже відсутній.

І хоча КП «Парком» зараз активно займаються правоохоронці, відкрито декілька кримінальних проваджень, кураторів та керівників підприємства це, ймовірно, нічому не навчило.
Готуємо запит, щоб мати офіційну інформацію.
Як ви вважаєте, скільки насправді коштує одна така роздягальна і чи подобається вам як вона виглядає?

На останньому фото душові кабінки, які обіцяли відремонтувати або поставити нові ще в минулому році.

 

Окрім того, є ще одна новина.  На цьому тижні нас також зацікавило те, що відбувається навколо готелю «Житомир». Нещодавно ми писали про те, як там збиралися зробити ЦНАП. Потім від цієї ідеї відмовилися.
Найближчим часом там, можливо, не буде не тільки ЦНАПУ, але й готелю. Є інформація про те, що готель «Житомир», який є комунальною власністю громади, збираються віддати під заставу банку для отримання кредиту для закупівлі автобусів.
Так, цей готель не в найкращому стані зараз, але допускати, щоб його використовували в тіньових схемах, не можна. Тим більше – щоб його віддали за безцінь.
Зробимо запит, щоб дізнатися більше і вас проінформуємо.
Як ви взагалі до цього ставитесь?

Прикреплённые изображения:
antikorZt І як вам? antikorZt І як вам? antikorZt І як вам? antikorZt І як вам?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
yulyayulya
1 Юлия (yulyayulya)   • 11:37:31, 24.05.2017 [Материал]

А я вважаю, що фундамент у кабінках для переодягання потрібен. Хоча б для того, щоб їх не використовували в якості туалету. Як ті, що стоять просто на піску.
Sandra
2 Sandra (Sandra)   • 09:42:39, 25.05.2017 [Материал]

Хіба ж це заважає?
Не використовувати кабінки як туалети може допомогти лише совість.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо