Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2017 » Июнь » 6
antikorZt Непрозорі роздягальні

antikorZt


Оценка: 4.7/5 Голосов: 12

Непрозорі роздягальні

06.06.2017, 12:29:19 5239 4.7 3

Перш за все хочемо подякувати громадськості, за небайдужість та проявлений інтерес до того, що відбувається у місті.

Нещодавно ми інформували вас про те, що у гідропарку було встановлено 6 кабінок для переодягання. Станом на червень їх, можливо, вже є більше.

З відповіді на наш інформаційний запит нам стало відомо, що на 180 тисяч гривень у ФОП Трокоз Олени Вікторівни було закуплено 10 кабінок для переодягання. Тобто вартість однієї 18 тисяч гривень. Згідно договору цей підприємець займався також і встановленням. Тому за цікаве архітектурне рішення – «фундамент» на якому стоїть роздягальня та один доступний вхід у кабінку, можна дякувати саме цьому підприємцю.

Окрім кабінок для переодягання із металопрофілю, скромних вішаків у ній та лавки з дерева, КП «Парк» закупило знову ж таки у ФОП Трокоз Олени Вікторівни 10 душових кабінок на 102 тисячі гривень. Щоправда сезон вже почався, але кабінок поки що ніхто не бачив. У відповіді на запит зазначено, що їх встановлення планується провести у 2017 році. Сподіваємося, що у житомирян буде можливість скористатися душовими раніше вересня місяця.

Цікаво, що на «Прозорро» немає звіту про укладений договір саме по цим закупівлям. Хоча відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» стаття 1 пункт 2 у разі здійснення закупівель товарів, робіт і послуг без використання електронної системи закупівель, за умови, що вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та є меншою за вартість, що встановлена в абзацах другому і третьому цієї частини (тобто сума менше ніж 200 тисяч гривень), замовники обов’язково оприлюднюють звіт про укладені договори в системі електронних закупівель.

Отож хоча у КП «Парк» за останній рік змінився вже не один керівник та навіть куратором з міської ради є вже не Наталія Чиж, а заступник міського голови Матвій Хренов, нічого на підприємстві в бік прозорості та адекватності використання коштів не змінюється.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Непрозорі роздягальні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
kolvich
1 Nikolay (kolvich)   • 16:14:03, 06.06.2017 [Материал]

За такі кошти нуно і мона поставить напівпрозорі кабінки,ті хто переодягаються не бачать громадкість на пляжі,а вся громадськість міста,небайдужа проявить такий інтерес до того, що відбувається на пляжі в кабінках,що мерія відкриє додаткові маршрути і перевізників.КП "парк"замість прокату човнів,організує прокат біноклів.)))
Sams2
2 Александр (Sams2)   • 20:43:26, 06.06.2017 [Материал]

Бл*дь, где они такие расценки берут...
Grusha85
3 Груша (Grusha85)   • 22:52:39, 06.06.2017 [Материал]

ёпта, в чужом кошельке


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо