Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2020 » Апрель » 1
pixar Віртуальні забіги, які дозволять подорожувати

pixar


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Віртуальні забіги, які дозволять подорожувати

01.04.2020, 12:42:53 2614 3.0 0

Так як через пандемію коронавірусу (COVID-19) були скасовані або перенесені усі бігові заходи, які мали проходити в березні, квітні, а в деяких країнах і в травні. Тому в такій ситуації, яка зараз виникла через карантин та заборону великого скупчення людей мене зацікавив досить цікавий формат забігів, а саме віртуальні забігі.

Що ж себе представляє віртуальний або онлайн забіг. Віртуальні забіги придумали для тих бігунів, які не мають можливості їздити на змагання в інші міста або країни. Це реальний забіг (або кілька пробіжок), які ти можеш зробити в будь-якому місці і за будь-який час! Необхідно лише вибрати дистанцію і зареєструватися. Після реєстрації ти отримаєш свій стартовий номер. На завершення кожного забігу або челленджа відводиться певний проміжок часу – тиждень, місяць або інше. Ти можеш вибрати будь-який зручний для тебе день і час (протягом відведених на цю подію дат), і пробігти (на вулиці або на біговій доріжці), пройти (скандинавська ходьба), або навіть проплисти обрану дистанцію!
На просторах інтернету можна зустріти досить велику кількість віртуальних забігів, але велика кількість з них досить таки є примітивними, як на мене. Але через те, що зараз подорожі припиненні, мені захотілось віднайти такі віртуальні забіги, які хоча і віртуально, але перенесли б мене в цікаві локації. Знайти такі проекти все таки вдалось і ось вони:


The Conqueror Events
  • Сайт: theconqueror.events
  • Ціна: від 28 $

Про проект:

Досить цікавий проект, який дасть вам змогу віртуально пробігтись Аппалачською стежкою або перетнути Гранд-Каньйон чи пробігтись вздовж Адріанового Валу. На даний час в проект складається з 10 віртуальних забігів. 

Runs Of The World
  • Сайт: runsoftheworld.com
  • Ціна: від 30 $

Про проект:

Проект віртуальних забігів, який дозволить Вам пробігтись навкруги Європи, Австралії чи США. Зараз до проекту входить 5 віртуальних забігів. 

Прикреплённые изображения:
pixar Віртуальні забіги, які дозволять подорожувати
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо