Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2021 » Февраль » 5
pixar Зимові пригоди на автодромі Чайка -

pixar


Оценка: 2.8/5 Голосов: 4

Зимові пригоди на автодромі Чайка - "Різдвяні перегони"

05.02.2021, 16:44:35 5161 2.8 0

На наступний день після пригод в Кременецьких горах на мене очікувала 13.5 кілометрова бігова прогулянка на автодромі “Чайка”. З автодромов “Чайка” уперше познайомився літом 2018 року, коли приймав участь в “Петропавлівському півмарафоні”, тоді маршрут півмарафону частково проходив по території автодрому. “Різдвяні перегони” зацікавили мене в основному тим, що його маршрут повністю проходив по території автодрому “Чайка”. Крім того забіг “Різдвяні перегони” став для мене другим забігом після “Ltava Run Racing” маршрут, якого повністю проходить по треку автодрому.

Реєстрація

Зареєструватись на зимовий забіг “Різдвяні перегони” можна було через сайт timingevents.com, де учасники забігу могли вибрати одну з двох дистанцій 13.5 або 4.5 кілометрів.

Маршрут забігу “Різдвяні перегони” проходила по засніженому треку автодрома “Чайка”. Основна дистанція 13.5 кілометрів складалась з 3 кіл по 4.5 кілометри кожне коло.

Біг

Наступний забіг, який мене очікував на вихідних після трейлового забігову “Щедрик”, був забіг на автодромі “Чайка” – “Різдвяні перегони”. Тому повернувшись недільного ранку з Кременця майже відразу відправився на автодром “Чайка”, де на мене очікувало 13.5 кілометри по засніженому треку автодрома.

Отримати стартовий пакет можна було з 9 години ранку. Побігати по засніженому автодромі зібралась велика кількість бігунів. Особливо приємно було на старті забігу зустріти старих бігових знайомих. Стартував же забіг “Різдвяні перегони” об 11 годині після невеличкого брифінгу від організаторів забігу.

Забіг “Різдвяні перегони” вирішив розпочинати неспішно, так як маршрут забігу проходив по засніженому треку автодрому, тому особливо великого бажання другий день поспіль бігти по снігові особливо не було.

Перші 5 миль забігу промайнули досить швидко, так як вдалось їх подолати за 50 хвилин. На останьому ж колі почала з’являтись усталість в першу чергу від суботнього трейла по Кременецьким горах, тому оснанні 3 милі перед фінішем забігу на автодромі “Чайка” долались мною досить повільно. Після фінішу на учасників забігу “Різдвяні перегони” очікував смачний чай та різні смаколики.

Враження

Забіг “Різдвяні перегони” залишив по собі багато позитивних вражень, як від організації забігу, так і від маршруту забігу, що проходив по засніженій території автодрому “Чайка”.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо