Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » pixar » 2021 » Июнь » 1
pixar Пробіжка серед вітряків -

pixar


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

Пробіжка серед вітряків - "Pirogiv Trail Race"

01.06.2021, 06:40:58 8875 2.3 0

Вирішив продовжити своє знайомство з цікавою трейловою лігою України, яка має назву “Multiki Race”. З даною серією мені вдалось познайомитись, ще в далекому 2018 році під час участі в трейловому забігові “Didorivka Trail Run”. Цього ж разу вирішив продовжити знайомитись з нею та пробігти інший трейловий забіг, що входить в серію, а саме “Pirogiv Trail Run”, який заодно і є першим трейлом, з якого стартує дана трейлова серія. Крім того маршрут трейлового забігу “Pirogiv Trail Run” проходить на досить гарній локації, а саме по території музею просто неба в Пирогові.

Реєстрація

Реєстрація на трейловий забіг “Pirogiv Trail Run” можна було на сайті vseprobegi.org, де учасники могли обрати одну з двох дистанцій, а саме 10 або 5 кілометрів. Стартовий внесок для участі в трейлі був від 590 грн..

Маршрут трейла для 10 кілометрів складався з 2 кіл по 5 кілометрів кожне і проходив по території музея Пирогово. Покриття траси в основному було грунтове, але й було декілька асфальтних участків. Та на дистанції в 10 кілометрів була одна точка гідрації.

Біг

Пробігтись по території музею під відкритим небом Пирогово мені вперше вдалось у переддень Дня Незалежності України під час “Забіг у Пирогові”. А минулої неділі на мене очікувала чергова бігова подорож до цього музею та участь в трейловому забігові “Pirogiv Trail Run” та дистанція у 10 кілометрів.

Як завжди для того, що б прийняти участь у забігові потрібно спочатку отримати номер учасника. Отримати його учасники могли, як у день змагань в стартовому містечку, так і в переддень до проведення трейлу в магазині “Велобазар” на вулиці Константинівській міста Києва. Тому я вирішив скористатись цією опцією та отримати свій стартовий номер зарання.

Що ж стосується трейлу, то він мав стартувати в о 15:30 в неділю, а саме після того як закінчаться велосипедні змагання, які мали стартувати о 9 годині недільного ранку. Так як спортивні події, що входять до “Multiki Race” поєднують у собі не тільки змаганя з трейлранінгу, але й велосипедні перегони, а заодно організатори стараються розвивають два досить цікавих напрямки, а саме трейлранінг та кроскантрі.

Так як цього разу мені, що б відвідати бігову подію далеко їхати не потрібно було, тому вирішив, що до стартовго містечка приїду за півгодини до стату трейла. Так як цього часу повністю достатньо, що б переодітись, зробити невеличку розминку та здяти речі до камери схову, а стартовий номер вже отримав раніше.

Стартове містечко трейла “Pirogiv Trail Run” розміщувалось на локації “Співоче поле” музею Пирогово. Знайти дану локацію на території музею було досить легко, бо там якраз закінчувалось нагородження учасників велосипедних перегонів, тому вона була досить таки багатолюдною та й дорогою до неї можна було зустрітит велосипедистів, що повертались зі змагань.

Старт для учасників на 10 та 5 клометрів був спільний. Для дистанції в 10 кілометрів потрібно було подолати 2 кола по 5 кілометрів кожне. Що стосується маршруту трейла, то він проходив по маршруту, який перед тим підкоряли велосипедисти, тому мав бути досить цікавий так як на учасників трейла очікувало багато різних невеличких підйомів та спусків. Маршрут трейла був промаркований та проходив в основному по стежками навколишнього поля та лісу, хоча і мав декілька асфальтних відрізків. Крім того для учасників, які бігли дистанцію в 10 кілометрів була облаштовата одна точка гідрації, яка розміщувалась на середині дистанції, а саме на 5 кілометрах.

Після невеличкого брифінгу розпочались мої другі пригоди стежками музею Пирогово. Тому після старту я відправився знайомитись з маршрутом, який приготували організатори для учасників. Першу половину трейла мені вдалось підкорилась за 32 хвилини насолоджуючись при цьому навколишньою природою та підкорюючи підйоми та спуски, які приготували організатори на маршруті. Підкорити ж основну дистанцію трейла “Pirogiv Trail Run”, а саме 10 кілометрів мені вдалось за 1 годину та 10 хвилин.

Враження

Трейловий забіг “Pirogiv Trail Run” залишив гарні враження, як від організації, локації проведення трейлового забігу так і від самого маршруту, так як мав декілька крутих спусків та підйомів, що робило його більш цікавішим для бігу. Сам маршрут долався досить невимушено, так як був якісно промаркований, а на поворотах були волонтери, які при потребі вказували правильни напрямок бігу та підтримували учасників трейла.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо