Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2008 » Июнь » 10 » 18:09:18

В отношении начальника Бердичевской милиции возбуждено уголовное дело

10.06.2008, 13:22:36 5227 0
В отношении начальника Бердичевской милиции возбуждено уголовное дело

Проти начальника Бердичівської міліції прокуратура Житомирської області порушила кримінальну справу. Про це «Журналу Житомира» на брифінгу повідомив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Олександр Камінний.

Нагадаємо, 30 травня поблизу міста Коростишів начальник Бердичівської міліції, Валерій Здоренко, потрапив в автокатастрофу. За попередніми даними причиною трагедіїї стала темрява та старе авто.

Пан Здоренко поспішав о 4 ранку з Коростишева, де він мешкає, на службу в Бердичів. Зранку він мав піднімати особовий склад по тривозі. Службовий автомобіль Фольцваген Боро, яким керував пан Здоренко, на великій швидкості в’їхав в ВАЗ 2101. Дві людини, що знаходились в жигулях, загинули. Одна особа потрапила в лікарню.

В автомобілі міліціонера спрацювала подушка безпеки. Водій визвав правоохоронців і швидку. Після чого в критичному стані був доставлений в реанімаційне відділення однієї з Житомирських лікарень. Наразі проти нього порушено кримінальну справу. Свідчення які він давав прокуратурі – не розголошуються.

За словами Олександра Камінного причиною ДТП стала погана видимість о 4-й ранку. До того ж авто, яке наздогнав пан Здоренко, було в поганому технічному стані (30 років експлуатації), пише ПроЖитомир.

«Якби машина була новішою - не було б цієї трагедії», - переконаний Олександр Камінний.

Про потерпілих відомо, що вони прямували з Києва до дому у Новоград-Волинський. Їхнім родинам надана допомога на поховання і відповідні компенсації.




Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: