Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2014 » Сентябрь » 9 » 11:00:44

Житомирский горсовет хочет получать плату за коммуникации в земле и пересчитать их

09.09.2014, 11:00:44 3304 4
Житомирский горсовет хочет получать плату за коммуникации в земле и пересчитать их

В Житомирском городском совете хотят рассмотреть решение об инвентаризации всех коммуникаций, находящихся в городской черте и получать с них плату за использование земли.

Такое предложение в виде проекта решения "О проведении инвентаризации объектов энергетической, телекоммуникационной и газовой систем, размещении на земельных участках в пределах города Житомира и обеспечения уплаты за пользование землей" поступило в горсовет от депутата Юрия Моисеева и представителя ОО "Юнитек" Тараса Боросовского.

Они предлагают следующее:

1. Зобов’язати ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз», Житомирську філію ПАТ «Укртелеком» та операторів мережі мобільного зв’язку, кабельних мереж та інтернет-провайдерів:
- до 01.12.2014 р. надати виконавчому комітету Житомирської міської ради (в особі Управління комунального господарства) схеми розміщення та документи право власності на об’єкти енергетичної, телекомунікаційної та газопровідної інфраструктури (опори повітряних ліній електропередач, трансформаторні підстанції, розподільчі пункти та пристрої, станційні споруди, антени, вежі, інженерні комунікації та інші технічні засоби телекомунікації), які розмішуються в межах міста Житомира.
1. Доручити Управлінню регулювання земельних відносин Житомирської міської ради, спільно з Управлінням комунального господарства та КП «ЖМЦЗВ»:
- до 01.04.2015 р. провести інвентаризацію земель енергетичної, телекомунікаційної та газопровідної інфраструктури (опори повітряних ліній електропередач, трансформаторні підстанції, розподільчі пункти та пристрої, станційні споруди, антени, вежі, інженерні комунікації та інші технічні засоби телекомунікації), що знаходяться у комунальній власності;
2. ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз», Житомирську філію ПАТ «Укртелеком» та оператори мережі мобільного зв’язку, кабельних мереж та інтернет-провайдери до 01.05.2015 р. звернутися до Житомирської міської ради з заявами щодо оформлення прав на земельні ділянки на яких розташовані об’єкти енергетичної, телекомунікаційної та газопровідної інфраструктури (опори повітряних ліній електропередач, трансформаторні підстанції, розподільчі пункти та пристрої, станційні споруди, антени, вежі, інженерні комунікації та інші технічні засоби телекомунікації), які розміщуються в межах міста Житомира.
3. Управлінню регулювання земельних відносин Житомирської міської ради та постійній комісії Житомирської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування сприяти найшвидшому розгляду поданих заяв та розгляду на сесії міської ради.
4. ПАТ «Житомиробленерго», ПАТ «Житомиргаз», Житомирській філії ПАТ «Укртелеком» та операторам мереж мобільного зв’язку, кабельних мереж та інтернет-провайдерам, після отримання рішення на виготовлення проекту відведення земельних ділянок під інженерними комунікаціями, протягом 3-х місяців виготовити та надати на затвердження сесії міської ради проект землеустрою погоджений відповідно до чинного законодавства, з послідуючим укладанням договорів оренди.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Житомирської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування, першого заступника міського голови.

Об ОО "Юнитек" в справочнике организаций Украины говорится, что это общественная областная организация, руководитель организации  Тарас Боросовский. Направление деятельности - развитие гражданского общества.

Виды деятельности - предоставление информационных услуг.

Регион: Житомир

Юридический адрес: проспект Мира 12

Контактные телефоны: 0412254086


Тэги: горсовет, бюджет, земельные участки, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 4
garold
1 Кonstantin (garold)   • 14:38:59, 09.09.2014 [Материал]

Это типа горсовет будет иметь деньги,а нас будут иметь тарифами,у одного облэнерго гектары земли под коммуникациями.
Arina
2 Arina (Arina)   • 15:05:56, 09.09.2014 [Материал]

да, это типа как в "Чиполино":
... за дождь - 100 лир, за проливной дождь - 200 лир, за дождь с громом и моднией - 300 лир....
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 20:24:31, 09.09.2014 [Материал]

"...,а нас будут иметь тарифами..."
А в этом никто и не сомневается. Конечный потребитель - последнее звено в этой цепочке...
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 20:24:51, 09.09.2014 [Материал]

За метро плату брать не думают?!
Оголошення на ЖЖ інфо: