Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2014 » Октябрь » 17 » 18:23:30

Іван Литвин помолився за здоров’я своїх побратимів

17.10.2014, 18:36:30 2589 0
Іван Литвин помолився за здоров’я своїх побратимів

Кандидат у народні депутати провів робочі зустрічі у Володарсько-Волинському районі.

Спілкуючись з місцевими жителями, Іван Литвин визначив для себе цілий ряд проблемних питань. Недостатня підтримка держави, нестача робочих місць, гостра проблема АТО, скорочення виплат вчителям і бібліотекарям – це лише частина питань, які піднімалися на зустрічах.

«Переді мною стоїть важлива задача, - говорить Іван Литвин, - всі знають, що будувати – це не ламати. Люди зневірені: фактично двадцять років на них закривали очі, країну руйнували. Зараз нам конче потрібно спільними зусиллями почати розбудову сильної України і досягти миру».

Майже в кожному населеному пункті є солдати, які захищають країну на східних кордонах. «У кожного з нас є сотня запитань, - вважає місцевий житель, учасник АТО Віталій Абрамов, - треба міняти владу. Я завтра знову їду в Миколаїв у військову частину і не розумію, що нас чекає далі».

Лейтенант Іван Литвин лише нещодавно повернувся з зони АТО і добре розуміє, як важливо зберегти мир і повернути дітей у сім’ї.

«Нам необхідно терміново сідати за стіл переговорів і шукати рішення, - вважає кандидат, - в першу чергу треба зберегти людські життя».

За здоров’я побратимів, які благословили його на дорогу в депутати, помолився Іван Литвин в одній із місцевих церков.

Проте навіть у важкі для країни часи є місце для світлих речей. Після чергової зустрічі з громадою Іван Литвин відвідав у Володарсько-Волинському районі виставу аніматорів «Казкове Полісся». «Діти – наше майбутнє, - вважає Іван Литвин, - важливо зберегти в їхніх серцях віру у світле майбутнє, яке ми будуватимемо спільними зусиллями».




Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: