Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 20 » 15:04:34

У Житомирі презентували фільм "Житомирська звичайна..." Дмитра Голумбевського. ВІДЕО

20.10.2014, 15:04:34 3567 3
У Житомирі презентували фільм

®
Житомирська звичайна» - короткометражний фільм місцевих кінематографістів з такою назвою презентували в кінотеатрі «Україна».

Автори фільму вважали своїм завданням показати багатогранність та глибину дитячого внутрішнього світу. За словами автора сценарію, Тараса Стрільчика, йому з режисером Дмитром Голумбевським вдалося досягнути мети.

«Ну, вийшло краще ніж я чекав, я скажу, відверто, тому що два дні зйомок, в екстремальних умовах. Ми трошки випадали з графіку, і деякі сцени доводилось знімати при штучному освітленні. Цього просто не видно в фільмі, тому що гарно змонтовано, але насправді були проблеми, і в мене, чесно кажучи, були побоювання, як фільм виглядатиме після «final cut», але я подивився і, в принципі, мене все влаштовує», - розповідає Тарас Стрільчик.

За словами представників обласного осередку «Народного Фронту», які взялися допомагати у зйомці короткометражного кіно, результат роботи житомирських кінематографістів приємно вражає.

«Найбільше вразило те, що житомирські діти так гарно можуть грати не будучи професійними акторами, і, звичайно, наскільки вони віддаються ролі і наскільки вони, взагалі, переживали. Ну, фантастичні відчуття. Ті, хто знімав, все що просили ми з нашої сторони, зі сторони «Народного фронту», забезпечили, організаційну допомогу на знімальному майданчику. І велика подяка всім акторам, режисерам, Дмитру Голумбевському, який все це здійснив. І я вважаю, що такі події для Житомира дуже потрібні, оскільки треба розуміти, що Житомир теж може стати культурною столицею України», - каже перший заступник голови обласного штабу «Народного Фронту» Руслан Годований.

Режисер та автор сценарію планують зняти повнометражне кіно, але поки що не розголошують, про що саме.














Тэги: кино, Народний фронт, выборы 2014, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 3
Rozumnychka
1 Іра Макарчук (Rozumnychka)   • 09:43:49, 21.10.2014 [Материал]

Дійсно талановитий режисер та автор ідеї. В Житомирі є таланти!
Шкода, що в нас не вийшло прийти на показ фільму.
Kuper
2 Максим Купренюк (Kuper)   • 10:10:46, 21.10.2014 [Материал]

я подивився в інтернеті. чув про цього режисера, та ще ні разу не бачив його робіт. ну що тут можна сказати - вкотре переконуюся що головна риса більшості короткометражок - це стрьомність! мене аж передьоргувало коли я бачив цю дівчинку і її брови! відчуття після перегляду - дивні!!

п.с. а мама і син грають непереконливо(
3 fb Alexander Tsyura   • 14:21:24, 22.10.2014 [Материал]

Как можно было снять такое.....извените без выражений! Я смотрел этот шедевр в кинотеатре. Это капец! Я снимаю на телефон намного лучше. Закончился фильм и в зале повисло недоумение ШО ЭТО БЫЛО? Снял ШО попало! Притензий к актерам нет. Это обычные люди. Но идея О БОЖЕ! Зачем на это вообще было тратить ресурсы и время! Снимайте свадьбы!
Оголошення на ЖЖ інфо: