Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Декабрь » 18 » 13:49:56

Благодійний Фонд «Шлях у майбутнє» вважають шахраями?

18.12.2015, 09:45:26 3573 0
Благодійний Фонд «Шлях у майбутнє» вважають шахраями?

Розпочав роботу Благодійний Фонд «Шлях у майбутнє» який вважають шахраями деяки житомиряни.

Як пояснив заступник директора фонду Максим Залужний, вони не шахраї а метою діяльності фонду – є допомога малозабезпеченим родинам.

– Наша благодійна організація працює на території всієї України і її основним завданням є забезпечення кращих умов для індивідуального розвитку молоді та турбота про знедолених. – говорить заступник директора Благодійного Фонду «Шлях у майбутнє» Максим Залужний.

Пане Максиме, скажіть будь-ласка, що спонукало вас до участі у створенні такого соціально значущого проекту як Благодійний Фонд?

- Перш за все хочу зазначити, що БФ «Шлях у майбутнє» не є проектом, а створювався за покликом душі та відчуттям відповідальності за наше завтра, за наше майбутнє. Зараз особливо важливо, у такий непростий для країни час не бути байдужим до чужої біди, знедолених дітей. А турбота про молодь і виховання молодого покоління – це обов’язок кожного з нас.

Благодійний Фонд «Шлях у майбутнє» нещодавно створений, але вже має благородну ініціативу. Розкажіть про неї докладніше.

- Так, напередодні дня Святого Миколая волонтери БФ «Шлях у майбутнє» збиратимуть кошти на подарунки дітям-сиротам, адже це дитяче свято і малеча сподівається знайти подарунок під подушкою, але є діти про подарунки яким не потурбуються тато і мама. Їм особливо хочеться подарувати радість і віру в дива. Тому наші волонтери і вийдуть на вулиці міста збирати кошти напередодні дня Святого Миколая. На зібрані кошти будуть куплені подарунки та солодощі для діток і передані до дитячих будинків про що фонд і я особисто відзвітуємо перед громадою.

А самостійно хтось звертався до БФ «Шлях у майбутнє»?

- Так, ми маємо велику кількість звернення від дитячих будинків зі всієї області. Зокрема від Радомишльської школи-інтернату та інших інтернат закладів. Ми допомагаємо у вирішенні питань забезпечення їжею, одягом, засобами особистої гігієни та іншими речами необхідними у побуті та повсякденному житті.
Фотографії:
Благодійний Фонд «Шлях у майбутнє» вважають шахраями?

Тэги: благотворительность, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: