Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Март » 9 » 01:54:39

«Дизель шоу» не имели морального права проводить концерт в Житомире - Людмила Поплавская

09.03.2019, 02:06:07 16723 10 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Дизель шоу» не имели морального права проводить концерт в Житомире - Людмила Поплавская

Родная сестра Марины Поплавской, Людмила, возмущена и удивлена ​​поведением руководства проекта "Дизель шоу", которые во время траура провели в Житомире праздничный концерт ко дню рождения Марины.

"Наша семья была против того, чтобы во время траура (прошло чуть больше 4 месяцев с момента трагической гибели моей сестры) проводились любые шумные мероприятия во имя Марины, особенно ко дню рождения. В никаких средствах, тем более с концерта ко дню рождения Марианны Францевны, семья не нуждается! Это все происходит без нашего ведома, без нашего согласия", - сообщила «Журналу Житомира» Людмила Поплавская.

Напомним, житомирянка Марина Поплавская, звезда проекта "Дизель шоу", трагична погибла в ДТП, в октябре прошлого года.
 

Обращение Людмилы Поплавской

facebook.com

Шановні наші любі житомиряне, жителі України! Дуже прошу максимальний репост. До Вас звертається рідна сестра Маріанни (Марини) Поплавської і вся моя родина. Ми більше не можемо стояти осторонь і мовчати, дивлячись на те, як продюсери "дизель-шоу" та піар-менеджер з метою цього ж піару роблять вчинки нелогічні, незрозумілі і невчасні. 

Наша сім'я була проти, щоб під час трауру(пройшло трохи більше 4 місяців від моменту трагічної загибелі моєї сестри)проводились будь-які гучні заходи в ім'я Марини, а особливо до дня народження? Ніяких коштів, тим більше з концерту до дня народження? Маріанни Францівни, родина не потребує! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди. 

У мене виникають питання: "яким чином без узгодження зі мною, без переліку відповідних документів, в решті-решт без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки на неповнолітніх племінниць? Я попередила продюсера про те, що якщо не зміниться ситуація, я зроблю заяву. Відповідно я це роблю. Вплутувати дітей, я категорично забороняю! Дівчатка і так отримали важку психологічну травму! Загинула не просто рідна тьотя, а ще й хрещена мама моєї старшої доньки. 

Хочу пояснити, чому ця неприємна ситуація так бентежить нашу сім'ю. По-перше, коли 20 жовтня 2018 року сталося жахливе ДТП, ніхто з керівників"дизель-шоу" не повідомив нас про загибель Маріанни. Про трагедію наша родина дізналась з інтернету!? Не потрібно шукати виправдовувань цьому вчинку. Їх не повинно бути! Повідомити потрібно було першочергово і особисто. 

Після поховання Маріанни з адміністрацією ніяких контактів не було. Однак через 3 тижні після загибелі моєї дорогої серцю людини поступила пропозиція прийняти участь у зйомках фільму "Королева гумору". Перебуваючи у важкому психологічному і фізичному стані, я відмовилась. Знімати фільми не витримавши паузи, в такий складний для родини час неприпустимо. 

Цей телевізійний "продукт" немає нічого спільного з Людиною, творчі здобутки якої є наймасштабнішими на прсторах СНД, Європи. Її заслуги та особлива скромність-наша Гордість! Марину Поплавську шанували і захоплювались її талантом всі Метри гумору та телебачення багатьох країн пострадянського простору. В цьому фільмі мають право на існування декілька епізодів про рідну школу та розповідь давніх друзів Марини з часів КВНу. 

Життєвий шлях Маріанни Францівни: команда "Віртуози Житомира" та відома всьому світу команда "Дівчата з Житомира", 20 років плідної праці в Ассоціації КВН України в якості постійного члена жюрі та літературного редактора "КВН газети", а скільки проведено різноманітних фестивалів, концертів, безліч корпоративів. Особлива увага присвячена 23-річному викладанню української мови та літератури у школі √26 та 33. Доречі, ЗОШ √33 знаходиться за адресою вулиця Велика Бердичівська, 52, а не по вулиці Великій Жмеринській, як заявлено у фільмі! Робота в проекті "дизель-шоу" - дуже короткий відрізок творчості та життя. 

7 березня 2019 року в драмтеатрі ім. І. Кочерги, попри наше небажання (заява була) відбувся спеціальний концерт до дня народження Марини Поплавської. Який би повинен мати назву концерт пам'яті і проводитись через доречний проміжок часу. Відбуваються дивні речі. Також з інтернету я взнаю про відкриття незрозумілих рахунків для племінниць. Вкотре черговий піар! Досить! Викладати будь-яку інформацію стосовно сім'ї Маріанни продюсери не мають ніякого морального права! Честь, гідність, порядність і ділову репутацію ще ніхто не відміняв! Як і захист цих моральних якостей. 

Хочемо подякувати дорогим житомирянам, які прийшли 22 жовтня 2018 року віддати останню шану моїй талановитій сестрі. Звісно, що адміністрація "дизель-шоу" залучить всі свої можливості, щоб виправдатись. Вирішувати долю нашої родини ніхто немає права! 


Тэги: концерт, Марина Поплавская, Дизель шоу, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 10
Sams2
1 Семенюк Александр (Sams2)   • 08:55:06, 09.03.2019 [Материал]

Тут, похоже, больше сестра пиарится, чем Дизель-шоу.
Yur4ik61
2 Yurik (Yur4ik61)   • 22:53:18, 09.03.2019 [Материал]

А здесь это зачем?
Читатель
3 Дмитрий (Читатель)   • 10:34:39, 10.03.2019 [Материал]

Ничего обидного в этом концерте ,посвященном дню рождения талантливой актрисы, которая была душой этого коллектива,- нет. Прошло уже много времени после трагической гибели. Жизнь продолжается.
rzk
4 rzk (rzk)   • 18:25:12, 10.03.2019 [Материал]

Я не совсем понимаю, почему память о человеке должна принадлежать только его родне. В данном случае, коллеги, так же как и другие люди имеют полное право в память сделать что угодно, которое не нарушает нормы морали.
Mira
5 Irina (Mira)   • 21:23:31, 10.03.2019 [Материал]

Вон Кузьма в свое время погиб в феврале,а в мае был концерт,посвященный ему.Пели его песни,вспоминали его,были жена,дочь и родители. И никто не возмущался,наоборот, родителям было приятно,что Кузьму не забыли.
Читала в FB, что концерт дизелей в Житомире был не коммерческим и все деньги они перечислили на открытые счета племянниц Марианны,и эти счета они и дальше будут пополнять ,снять деньги девочки смогут после 18 лет. Что здесь плохого? Не хотите брать этих денег? Отдадите потом в детский дом или на другие нужды.
По поводу того,что не сразу сообщили о смерти. Вряд ли у продюсеров был телефон сестры,а в интернете информация появилась сразу же.
Mira
6 Irina (Mira)   • 21:37:29, 10.03.2019 [Материал]

* Робота в проекті "дизель-шоу" - дуже короткий відрізок творчості та життя. * Но благодаря именно этому проекту Марианна стала очень популярной, именно за образы в этом проекте ее полюбили и в других странах. Это был пик ее карьеры.
Еще продюсеры молодцы,что сумели организовать достойное прощание и в Киеве,и в Житомире.
melan
7 melan (melan)   • 08:08:19, 11.03.2019 [Материал]

..... без узгодження зі мною, без переліку відповідних документів, в решті-решт без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки на неповнолітніх племінниць?....

Думаю в этом и проблема что деньги будут детям а не кому то другому.
toxi
8 Роман Павловский (toxi)   • 09:34:55, 12.03.2019 [Материал]

Как вариант - сестра тоже захотела денег и пиара, но с ней наверно не поделились и она написала такой пост.
Admiral8
9 Papa (Admiral8)   • 09:15:35, 13.03.2019 [Материал]

что такое дизель шоу?
Muz
10 Игорь (Muz)   • 07:15:59, 28.03.2019 [Материал]

Международная Выставка дизельных двигателей в с. Попельня.
Оголошення на ЖЖ інфо: