Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Прес-релізи

Ретро слоти, котрі сьогодні вважаються улюбленою класикою

Автор: Сергій Ковальчук, 24.05.2023, 09:03:12 Ретро-слоти, що сьогодні вважаються неповторною класикою

Наземні ігрові автомати з’явилися декілька десятків років тому і завоювали прихильність гравців на довгі роки. Для них було характерне яскраве оформлення, веселий музичний супровід і прості правила гри. Після створення віртуального казино апарати трансформувалися в онлайн версії, не втративши своїх особливостей. Розробники відтворили їх в найкращому вигляді.  

Нове покоління гральних апаратів

У віртуальних залах з’явилися ігри 777, що повністю відповідають наземним аналогам, повторюючи навіть музичне оформлення. Старі розваги не тільки не втратили своєї актуальності, але і здобули ще більшої популярності й створюють серйозну конкуренцію таким цікавим сучасним розробкам як Aztec Treasures.

Найкращими автоматами старого зразка, що користуються широкою популярністю сьогодні вважаються:

  • Полунички (Фруктовий коктейль чи Fruit Cocktail). Один із найвідоміших ретро-автоматів, котрий перейшов в режим онлайн. Дизайн ідентичний наземному варіанту. Присутній навіть невеликий важіль для обертання барабана та мініатюрний екран, на якому обертаються символи фруктової тематики. Особливість «полуничок»: автомат яскравий і простий одночасно. Присутні спеціальні символи і додаткові раунди. 
  • Crazy Monkey. Гральний автомат «Весела мавпочка» з тематикою джунглі. В центрі подій знаходиться примат, та на барабанах можна зустріти й лева, банани метеликів і інші цікаві малюнки. Оформлений слот у ретро-стилі, доповнений кнопками, стилізованими під наземний гральний апарат. Особливість розробки: присутність додаткових ігор. Гравцям недоступні фріспіни (обертання барабанів без необхідності робити ставку), однак вони можуть самостійно здобувати подарунки, смикаючи за мотузки. З ліани падають як банани та призи, так і небезпечні речі (наприклад, кувалда). 
  • Fairy Land. Старий апарат, перенесений в онлайн-простір, присвячений підводним мешканцям та декільком жабкам. На екрані відтворені старі клавіші. Крім стандартних символів у віртуальній грі присутні додаткові, виконані у вигляді равликів, метеликів, символи. Барвисте оформлення гри доповнюється музичними ефектами. Передбачений додатковий ігровий раунд, в котрому учасник перетворюється на жабеня і подорожує по острівцях озера. 
  • Jackpot 6000. Найпростіший із класичних гральних автоматів. Складається з трьох барабанів і 5 рядів, котрі нагадують автомати старих часів. Проста тематика, компенсується наявністю бонусного раунду, в якому можна виграти дуже великий приз. 
  • Sizzling Hot. Прихильники апарат ще називають «Компот». Після його запуску на екрані з’являється панель з клавішами для керування, аналогічна наземному варіанту гри. Присутність класичної символіки: фрукти, зірки, сімки та ін. В слоті не передбачені спеціальна символіка чи додаткові раунди, але це не робить гру менш привабливою для користувачів.


Крім вище представлених автоматів провайдери зробили онлайн версії ще багатьох реальних апаратів. Переважна більшість них є копією старих улюблених ігор. 

 
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Прес-релізи" на ЖЖ.info
Прес-релізи | 24.05.2023 | Переглядів: 523 | игровые автоматы, азартные игры

Читайте також на цю тему: