Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Як обрати надійний планшет?

Автор: Оксана Загороднюк, 21.11.2022, 10:19:46 Як обрати надійний планшет?
Ґаджети вже давно стали для нас надійними друзями. Вони допомагають нам працювати, навчатись, комунікувати з друзями, розважатись. Особливої популярності набрали планшети, через свою зручність та унікальність. Серед плюсів планшетів виділяють основні три, від яких відштовхуються покупці, вводячи запит планшети україна.

Компактність. Він легко поміщається в сумку чи рюкзак. Ви можете легко дивитись фільми в дорозі, адже діаметр екрана значно більший ніж в телефоні, що набагато зручніше.

Ціна. Деякі моделі планшетів дещо дешевші ніж ноутбуки, але можуть легко скласти їм конкуренцію, адже мають майже той самий функціонал і підтримують переважну більшість програм.
Багатофункціональність. На планшеті можна грати в ігри, працювати у різного роду програмах по типу word та excel, тобто виконувати повноцінно свою роботу. Окрім того, можна спілкуватись по відеозв‘язку з рідними, знайомими та друзями.

На що звернути увагу при виборі планшета:

  • діагональ дисплея;
  • тип матриці;
  • роздільну здатність;
  • операційну систему. 

Важливо чітко розуміти мету для якої вам потрібен планшет, адже процесор ґаджета до прикладу для роботи має бути не тим самим що для ігор. Хоча існують універсальні моделі які підходять для багатьох цілей.

Які бувають призначення планшетів?

Визначившись для чого саме вам необхідний девайс, ви зрозумієте, на які характеристики звертати увагу в першу чергу. Можна приблизно розділити всі подібні пристрої на найбільш придатні для:
  • читання та веб-серфінгу. Такі планшети зазвичай легкі та невеликих розмірів. Для такої мети варто звернути увагу на  моделі з діагоналлю 7-9” без особливих вимог до продуктивності;
  • перегляду фільмів у поїздках. Найважливіший критерій тут це якості дисплея та високій роздільній здатності. Ці параметри мають бути на такому рівні аби вам комфортно було дивитись фільми;
  • офісної роботи. У таких планшетах зазвичай є функція  підключення зовнішньої клавіатури та мишки (наявність роз'ємів чи бездротових інтерфейсів), 6-8 Гб оперативної пам'яті, для того аби робота була максимально комфортною та швидкою, підтримка SIM-карти необхідного для планшета формату;
  • ігор. Це найпотужніші моделі, які дозволяють геймерам використовувати усі необхідні функції.  Як правило, це планшети 8 і більше Гб оперативної пам'яті.

А щоб обрати найкращий планшет для себе, використовуйте обов'язкову опцію - відгуки користувачів гаджетів. Це завжди допомагає при купівлі та подальшому використанні.
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 21.11.2022 | Переглядів: 469 | Планшет, гаджет, техника

Читайте також на цю тему: