Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Чи є сенс витрачати кошти на iPhone 13 Pro Max

Автор: Олег Ковальский, 17.01.2023, 13:25:03 Чи є сенс витрачати кошти на iPhone 13 Pro Max
Якщо думаєте купувати iPhone 13 Pro Max бу чи ні, то тоді зверніть увагу безпосередньо на цей невеликий, але місткий огляд. Тут розглядаються всі переваги та можливі недоліки моделі. Хоч нещодавно відомий на весь світ виробник і випустив нарешті чотирнадцяте покоління, ціни на лінійку Айфон 13 загалом не впали. Як тоді оновити власну техніку та не віддавати за неї останні гроші? Рекомендується купувати iPhone 13 Pro Max бу. По факту новий користувач отримає ті самі технічні можливості, а майже завжди ще й зовнішній вигляд зберігається просто ідеальний.

Що унікального та цікавого може запропонувати iPhone 13 Pro Max?

Телефон iPhone 13 Pro Max вважається дуже потужним та продуктивним. Гаджет працює на основі процесору Apple A15 Bionic. Вважається, що він буде точно актуальним ще декілька років, тому точно не варто поспішати бігти за новим гаджетом, оскільки Айфон 14 вже всюди у рекламі. Телефон впорається з будь-якими запитами своїх нових користувачів та навантаженнями. Експерти зазначають, що навіть при регулярній та серйозній експлуатації через рік або два iPhone 13 Pro Max не «зависає». Тож, якщо потрібна ідеальна функціональність, то цей телефон точно може її запропонувати.

Про процесор моделі та його можливості

Створений гаджет на основі 5-нм техпроцесу. Відомо, що влаштований безпосередньо процесор має 6 ядер та 15 млрд транзисторів. Загалом тактова частота не перевищує 3.2 ГГц.

Одночасно телефон може за одну секунду виконувати приблизно 16 трильйонів операцій. Це дуже багато, тому в побутовому використанні людина точно не зіштовхнеться з тим, що гаджет у непередбачувану мить просто «зависне».

Якщо порівнювати iPhone 13 Pro Max з попереднім поколінням, то слід звернути увагу на те, що телефон вважається потужнішим за минуле покоління приблизно на 45%. Працює телефон на основі двоканального режиму, завдяки чому він набагато швидше може впоратися з тими завданнями, які перед ним поставить користувач. Свій час влаштований процесор обігнав ще на моменті створення моделі. Він передовий, інноваційний, тому навіть зараз зможе спокійно працювати ще три або навіть чотири роки та втрачати власної актуальності, що є дуже великою перевагою.

Розміри впливають на комфортне користування?

Якщо казати про розміри, то діагональ iPhone 13 Pro Max складає 6.1 дюйма. Такий параметр загалом вважається одним з самих популярних не тільки в Україні, а й цілком в Європі. Тож, слід зазначити, що керувати телефоном буде максимально зручно. Зазвичай на дискомфорт скаржаться власники Айфонів з діагоналлю від 6.7 дюйма.

Тож, не потрібно перейматися зайвий раз через те, що iPhone 13 Pro Max погано тримати у руках чи ще щось. Він не повинен навіть випадати з долонь, оскільки смартфон має матову задню панель. Вона дуже міцно тримається, на ній не залишаються відбитки пальців. Плюс ще слід звернути увагу на те, що телефон захищений від падінь та дефектів після них за допомоги спеціальних технологій. Але краще спеціально не тестувати міцність корпусу. 

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 17.01.2023 | Переглядів: 607 | гаджет, iPhone 13 Pro Max, телефон, смартфон

Читайте також на цю тему: