Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Гаджети та технології

Важливі зміни в iPhone 13 Pro

Автор: Сергій Ковальчук, 22.03.2023, 15:50:52 Важливі зміни в iPhone 13 Pro

Важко сперечатися з тим, що iPhone були розроблені для людей, котрі приділяють увагу деталям. Оновлений iPhone 13 Pro https://apptown.com.ua/product-category/iphone/iphone-13-pro може здатися схожим на попередника, але він здобув значних покращень, що є неочевидними зі сторони.

Як і у стандартних моделей, левова частка оновлень припала на час автономної роботи та камери, але версія Pro також отримала вдвічі швидшу частоту оновлення екрана.

Зміни в дизайні та характеристиках

Візуально складно знайти відмінності від попередньої 12-тої моделі. Залишилася та сама виямка на екрані, хіба що стала трохи коротшою. Інша зміна стосується габаритів — нові телефони стали важчими та товщими вдовж усього корпусу, через що вони отримали покращений час автономної роботи, та разом з тим користувачі не зможуть одягнути на них старі чохли, перейшовши з 12 моделі.

Доступні об'єми пам'яті:

  • 128 ГБ.
  • 256 ГБ.
  • 512 ГБ.
  • 1 ТБ.


Стартуючи, як і завжди, зі 128 ГБ, в цій версії з'являється варіант на 1 ТБ, який оцінять власники, що планують знімати купу фото або відео. Для яких було встановлено оновлену систему камер та більше режимів знімання.

Крім цього важливим є встановлення нового швидшого процесора A15 Bionic. Це нова технологія, з якою власник буде відчувати телефон швидким не тільки після купівлі, а й через роки користування. 

Найбільший прогрес — у камерах

На думку самих розробників, нова система камер є найбільшим прогресом за всю історію бренду. Вони добре показують себе при стандартних умовах, а також не менш впевнено почуваються за слабкого освітлення. Цього вдалося досягти завдяки оновленню ширококутного датчика, через що технології максимально використовують наявні 12 пікселів камери. Ультраширокий об'єктив тепер також захоплює більше світла, але найбільш видатною його зміною стало підтримання макрофільмування. Тепер, наближаючи телефон на 2 сантиметри до об'єкта, система буде автоматичного його розпізнавати, роблячи деталізовані фото.

Також компанії вдалося зберегти першість у найкращих відеокамерах, навіть серед флагманських смартфонів конкурентів. Більший датчик і використання стабілізації дозволяють знімати відео у незмінно високій якості, навіть за поганого освітлення.

Приємно також те, що камери в моделі 13 Pro ідентичні до версії Max, через що не обов'язково купувати дорожчу модель для того, щоб отримати високу якість фільмування. При цьому, якщо якість відзнятих матеріалів важлива, то серед конкурентів навряд чи знайдеться хтось, хто здатен хоча б наблизитися до якості iPhone.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Гаджети та технології" на ЖЖ.info
Гаджети та технології | 22.03.2023 | Переглядів: 411 | iPhone, смартфоны

Читайте також на цю тему: