Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як залагодити сварку з коханою

Автор: Олег Ковальский, 17.09.2018, 21:09:32 Як залагодити сварку з коханою
У кожної пари виникають конфлікти, деколи є вагомі причини їхнього виникнення, а деколи сварка може виникнути на рівному місці.

Що робити чоловікові, який хоче швидко та безболісно повернути приязнь своєї другої половини?

Найкращий спосіб вирішити конфлікт – доставка квітів bloom.gifts. Як це допоможе та які переваги такого вибору – читайте у цій статті.

 

Жодна жінка не встоїть перед квітами

Квіти львівДоведено, що троянди, хризантеми, тюльпани, еустоми та інші – це слабкості жіночої статі. Тому найлегший спосіб заговорити із дівчиною – подарувати їй квіти. Можна зробити це самому, але доставка квітів – це набагато кращий варіант. І ось чому.

Неважливо, наскільки жінка ображена на вас. Вона може не відповідати на дзвінки, уникати зустрічей, а ось квіти від кур’єра вона точно візьме. А у них буде листівка із вашими словами. Мало хто встоїть перед таким вибаченням. Цей романтичний жест розтопить серце будь-якої «сніжної королеви». А вам для цього не доведеться сильно напружуватись. Ви просто знайдете сайт в інтернеті, замовите подарунок та перерахуєте гроші за нього. Усе це займе максимум хвилин п’ять. І тепло у стосунках гарантовано.

Також важливу роль відіграє неочікуваність. Ваша кохана не підозрює, що ви звернулись у доставку квітів. Вона чекає дзвінка, злиться та шукає вас очима. А тут несподівано приходить незнайомець із розкішним букетом та віддає його у руки. Хто він? Чого прийшов? Всі навколо дивляться на неї і заздрять. Лише за кілька секунд, коли кур’єр піде, дівчина помінить листівку із вашим ніжним та щирим звертанням до неї.

Якби ви самі купували квіти та дарували їх, то це було б передбачувано, кохана б побачила вас здалека та уже б наперед продумала слова, які вам скаже. А подарунок, вручений службою доставки, викличе лише справжні непідробні почуття. Жінка, охоплена ними, одразу зателефонує вам, щоб подякувати та вибачити за дрібну провину.
 

Як працює доставка квітів

Отже, якщо ви вирішили, що вам варто скористатись послугами цієї служби, то ознайомтесь із специфікою їхньої роботи. По-перше, замовлення потрібно робити завчасно, хоча б за кілька годин. Інакше вам просто не встигнуть зробити букет та завезти його дівчині. Якщо ви хочете виконати доставку вночі, то потрібно зв’язатись із менеджерами таких сайтів ще вдень.

По-друге, усі вони працюють по передоплаті, будьте готові до того, що доведеться наперед надіслати гроші за замовлення. По-третє, картинки на сайтах можуть відрізнятись від реальності. Це нормально, якщо зміни несуттєві. Але якщо квіти іншого кольору чи сорту, тоді уже потрібно скаржитись.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.09.2018 | Переглядів: 1329 | доставка, цветы

Читайте також на цю тему: