Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як вибрати текстиль для дому

Автор: Сергій Ковальчук, 19.07.2019, 22:22:11 Як вибрати текстиль для дому
Деталі надають затишку та комфорту приміщенню. До вибору текстильних виробів для дому потрібно підходити серйозно, не варто купувати будь-які речі на льоту. Правильно підібрати елементи допоможуть підкреслити характер приміщення та створять приємну атмосферу в домі. Текстильні вироби мають гармонічно поєднуватись із інтер’єром кімнати, в якій вони знаходяться.

На сайті онлайн магазину DimDecor https://dimdecor.kiev.ua/ представлений широкий вибір постільної білизни, рушників, ковдр, скатертин та багатьох інших елементів, які створюють атмосферу затишку в домі. В каталозі розміщені товари від найкращих виробників. Вони виділяються високою якістю, неймовірними кольоровими гамами та оригінальними стильовими рішеннями. Зручний та добре продуманий сайт сприятиме зручному шоппінгу. Саме тут краще за все обирати текстильні вироби для оздоблення свого будинку.
 

Як обрати текстильні вироби


Перед тим як приступити до покупки декоративних елементів, потрібно чітко усвідомлювати що і для чого потрібно придбати. В такому випадку всі покупки будуть не тільки гарними, а й практичними. Експерти радять обирати текстильні вироби відповідно до кімнат в приміщенні:
  • Вітальня. Головним аксесуаром в цій кімнаті є штори. Колір штор має відповідати не тільки стилю кімнати, а й типу освітлення. Так, на вікнах з південної сторони найкраще виглядають відтінки холодних кольорів. Для північної сторони, відповідно, підійдуть теплі кольори. Немало господинь обирають два види штор – для літнього та зимового періоду. Зимовий варіант виконаний з більш щільної тканини. Жодна вітальня не буде достатньо комфортною без декоративних подушок та пледів;
  • Спальня. Безпрограшним варіантом для цієї кімнати стане використання білих текстильних виробів. Розбавити цей колір варто яскравими акцентами. Для того щоб створити максимально інтимну атмосферу, дизайнери використовують теплу кольорову гамму. При цьому штори мають відповідати кольоровому оформленню кімнати;
  • Кухня. Для того щоб створити приємну атмосферу для спільних прийомів їжі родини, варто оздобити це приміщення вишуканими рушниками, легкими тюлями та текстилем для куховарства, який буде підкреслювати стиль кімнати;
  • Ванна. Варто обирати рушники з натурального ворсистого матеріалу, який буде гарно виглядати та буде приємним на дотик.

У разі виникнення складнощів з вибором текстильних виробів для дому, на сайті DimDecor завжди є можливість проконсультуватись з менеджером магазину.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 19.07.2019 | Переглядів: 1294 | текстиль, дом

Читайте також на цю тему: