Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Топ 5 подарунків на 8 березня

Автор: Мария Никулина, 16.12.2019, 19:16:28 Топ 5 подарунків на 8 березня
З наближенням міжнародного жіночого дня вся чоловіча частина населення країни в буквальному сенсі стоїть на вухах. Пошуки подарунків - це ще півбіди. Справжня проблема - придумати, що подарувати жінкам на 8 березня. А переживати є про що - кількість близьких, рідних і просто знайомих жінок часто перевалює за десяток. В таких умовах фізично дуже складно придумати, купити і зберігати непоміченими різні сюрпризи. Вихід є - з багатьох можливих варіантів сертифікат стає справжнім порятунком.
 

Подарунки на жіночий день: рейтинг бажань


Ідеальний сюрприз - той, який є втіленням мрії. І мрії кожної конкретної жінки. Ви точно знаєте всі мрії і бажання всіх знайомих жінок? Якщо ні, то краще не ризикувати і скласти універсальний рейтинг, який вважається класикою до міжнародного дня:

Звичайно, будь-яка кохана жінка мріє про коштовну ювелірну прикрасу. І якщо колезі такий подарунок навряд чи буде доречним, то дружина або мама, безумовно, його гідні. Витончений браслет або підвіска стануть гідним поздоровленням, але як вибрати фасон або розмір? Це проблема кожного, хто хоче зробити сюрприз.

Парфумерію не можна назвати доступною сьогодні. Але від цього вона не стає менш бажаною. Флакон пристойної парфумерії цілком порівнянний з вартістю комунальних послуг за місяць, тому купувати такі подарунки потрібно дуже обережно.

Аксесуари або брендові речі завжди актуальні. Сумка, туфлі, костюм або шубка - бажані для багатьох дівчат. І якщо з розміром, кольором, фасоном або самим брендом ви не можете визначитися - поставтеся до такого привітання дуже обережно.

Товари для дому варті уваги. Але нехай це буде не побутова техніка і не кухонне приладдя - дозвольте хоча б у свято відпочити від кухні.

Текстиль, посуд, інтер'єрні речі прекрасно впораються з роллю святкового привітання.

Салон краси або перукарня, елітний алкоголь або романтична вечеря - такі варіанти поздоровлень вітаються багатьма. Але як вибрати процедуру, ресторан або марку вина? Питання, що вимагає детального вивчення і уваги.

Рейтинг бажань - це лише лабіринт, по якому треба буде пройти кожному чоловікові при пошуку привітання коханим. Як не заблукати і не зійти з дистанції? Вибирати сертифікати - ключ до вирішення будь-якої проблеми з подарунком.
 

Сертифікат на 8 березня: уроки майстерності

Подарункові карти все частіше виконують роль універсальних, практичних і дуже корисних поздоровлень. І якщо є проблеми з вибором розміру, фасону, бренду - саме час купувати сертифікат. Його універсальність допоможе кожній жінці вибрати собі той подарунок, який їй сподобається, і який вам створить репутацію самого уважного і винахідливого чоловіка.
Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 16.12.2019 | Переглядів: 1146 | 8 марта, праздник

Читайте також на цю тему: