Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Авіа доставка вантажів з Китаю

Автор: Олег Ковальский, 06.02.2020, 18:21:17 Авіа доставка вантажів з Китаю

Співпраця з Китаєм сьогодні є неймовірно актуальним. Китайські партнери відправляють вам товари за мінімальною ціною, ви приймаєте їх і продаєте набагато дорожче, так як вони є актуальними і мають високу якість. Проте, основна проблема все ж залишається, необхідно товар з-під неба доставити, зробити це якомога швидше, отримати оптимальну ціну доставки, бути впевненим у збереженні вантажу.

На сьогоднішній день для багатьох підприємців рішення стала авіадоставка з Китаю, вона дійсно вирішує величезну кількість ваших проблем.

Чому обирають такий спосіб доставки вантажів

Першою і основною причиною є те, що авіадоставка вантажів з Китаю забирає мінімальну кількість часу. Китайський партнер оформляє відвантаження, розміщує вантаж в авіакомпанії, та вже виконує доставку його на вітчизняну територію. В результаті через кілька днів після відправки ви вже можете отримати вантаж і взятися до його реалізації. Це величезна перевага перед конкурентами, адже чим раніше ви вийдете з товаром на ринок, тим більше шансів продати його за найоптимальнішою ціною і задовольнити попит потенційного покупця.
Другим і також важливою перевагою є те, що такий вид транспортування вантажів є безпечним. Багато хто відзначає той факт, що авіадоставка з Китаю в Україну дозволяє гарантувати збереження вантажу. Під час перельоту добре закріплений вантаж не переміщається в вантажному відсіку, він не піддається трясці, не переносить вібрації. В результаті все залишається цілим, все зберігає свій товарний вигляд і дозволяє вам більш ефективно і вигідно продавати товар на ринку. Якщо під час транспортування товар отримує пошкодження, то ніякого сенсу з нього немає, це даремно витрачені гроші.
Ще однією перевагою є простота отримання вантажу і проходження митного контролю. Якщо здійснюється авіадоставка товарів з Китаю, то на етапі навантаження вони вже оформляються належним чином, тому отримання забирає мінімум часу і не вимагає величезних вкладень. Митний контроль присутній, але він більш простий, літак доставляє не така велика кількість товарів, щоб ви довго чекали своєї черги на отримання. В результаті це ще більше заощаджує ваш час і робить співпрацю з продавцем з-під неба більш приємним.

Чи вигідно доставляти вантажі літаком з Китаю

На сьогоднішній день авіа доставка вантажів з Китаю є найдорожчим способом транспортування. Це дійсно так, але все ті переваги, які ви отримуєте, роблять транспортування вигідною. Отримавши товар швидше за конкурентів, можна без проблем забрати більшу частину потенційних клієнтів. Отримавши всю партію цілої, ви не втрачаєте гроші, не викидаєте куплені товари, так як вони втратили свій товарний вигляд. Саме ці переваги роблять авіа доставку вигідним способом співпраці з китайським партнером. В результаті зекономлені гроші повністю покривають те, що такий вид доставки вантажів все ж є найдорожчим на сьогоднішній день.

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 06.02.2020 | Переглядів: 1309 | авиадоставка, Посылка, доставка груза

Читайте також на цю тему: