Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Чому варто придбати інкубатор ручного типу?

Автор: Оксана Загороднюк, 28.01.2021, 17:42:32 Чому варто придбати інкубатор ручного типу?

Для фермерів інкубатор настільки важливий, що тут навряд чи є смисл казати про ручну модель. Коли сільськогосподарських птахів вирощують в комерційних цілях — потрібні автоматичні чи хоча б механічні моделі. Однак, якщо у вас є невелике приватне господарство, то виникає питання: “чи потрібен мені такий новомодний інкубатор?” Можливо, вам підійде ручний інкубатор для яєць. Менеджер інтернет-магазину Cropper відповів нам на це питання, про що ми й розповімо в цій статті.

Інкубатор ручний

Переваги

  • Ціна інкубатор. Ви можете знайти інкубаційні камери за 700-1000 грн, якщо будете шукати серед ручних моделей. Це дієвий спосіб заощадити, якщо вам не потрібні серйозні інвестиції в вирощування молодняку кур, перепелів, качок та інших птахів.
  • Можливість навчитися користуватися інкубатором, самостійно регулювати мікроклімат, щоб набратися досвіду. Розпочати з покупки немеханічного інкубатора — це непогане рішення для старту.
  • Відсутні лотки, тому яйця в інкубаторі можна складати так, як вам захочеться. Це значно розширює його місткість. Також кожний інкубатор без поворотного механізму є універсальним.


Недоліки

Більше переваг у ручних інкубаторів немає. Хіба що те, що для старих людей ручні інкубаційні камери більш звичні. До автоматичних та механічних моделей ще потрібно звикнути. Но кожен фермер готовий витрачати на це час. Недоліків більше:

  • Великі затрати часу. Кожне яйце в інкубаторі потрібно перегортати декілька разів на день. І робиться це власноруч.

  • Затрати сил фермера. Хоча це й не важка робота, але перегортання яєць втомлює своєю механічністю. Також втомлюються пальці власника птахоферми.

  • Нерівномірний прогрів яєць. Досягти рівномірного прогріва, коли немає поворотного механізму, на жаль, майже неможливо. Тому в ручних інкубаторах виводимість пташенят нижча.


Де купити інкубатор для яєць в Україні?

В Україні можна купити інкубатор будь-якого типу в інтернет-магазині Cropper. Тут наявні як імпортні, так і вітчизняні моделі. Однак, це ще не все. Інтернет-магазин Кроппер — це велика база сільськогосподарської техніки, пристроїв для дома, сада чи города. Ви можете купити інкубатори, мехдойки, автоклави, коптильні, дистилятори, навісне обладнання і таке інше.

Доставка — Новою Поштою. Діє по всій Україні. Можлива навіть доставка в країни ближнього зарубіжжя. Оплата — через реквізити в банку чи післяплатою. Завдяки услугам Нової Пошти можлива доставка кур’єром.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 28.01.2021 | Переглядів: 1024 | фермерство, инкубатор

Читайте також на цю тему: