Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Маркізи – надійний захист від прямого сонячного проміння та дощу

Автор: Светлана Егорова, 29.01.2021, 18:00:51 Маркізи – надійний захист від прямого сонячного проміння та дощу

З настанням тепла, ніщо так не дає нам заряду енергії як проведений час на свіжому повітрі. В таку пору тераса будинку, столик у кафе чи ресторані стає улюбленим місцем для «перезавантаження». Однак, під час яскравого сонячного проміння або дощу, ми прагнемо заховатися в більш комфортне місце.

Маркізи –  це сучасні та надійні  сонцезахисні системи, які створюють сприятливі умови для роботи та відпочинку у приміщеннях, а також на відкритих місцевостях в сонячні дні. У офісних приміщеннях ця конструкція слугує перепоною появі відблисків на моніторах та створює комфортне середовище для роботи працівників.

Такий механізм буде хорошим варіантом для:

  •  власників приватних будинків та дач;
  •  власників комерційних закладів: готелів, ресторанів, кафе;
  •  облаштування вуличного простору багатоповерхівок;
  •  офісних приміщень та квартир.


Основні переваги та особливості маркіз

На відміну від жалюзів маркізи не закриватимуть панорамний вид з вікон. Також конструкція такого роду може слугувати привабливим  елементом екстер’єру не лише для комерційних закладів, а й для приватних будинків. При належному догляді такий механізм прослужить не менше 4 років. Високий ступінь затінення конструкції здатен повністю блокувати сонячне світло, що дозволяє значно заощадити на кондиціонуванні повітря влітку. Часто цей елемент може використовуватись також у якості  рекламного носія або вивіски для заохочення клієнтів.

Які маркізи обрати?

Існує кілька типів маркіз, однак кожен з них є ефективним в окремій конкретній ситуації. Обираються вони в залежності від умов призначення та побажань клієнта. В асортименті «Ролетно-воротної компанії» представлений великий вибір маркіз:

  •  Вертикальні – захищають від бічного сонця, дощу та вітру і згортаються завдяки рулонному механізму. Завдяки спеціальним тканинам вони не вигоряють на сонці та стійкі до зовнішнього впливу несприятливих чинників. Завдяки міцному алюмінієвому каркасу таку конструкцію можна використовувати довгі роки.
  •  Пергольні системи – всесезонні сонцезахисні системи, використовуються для облаштувань зон відпочинку. Можуть використовуватися як окрема споруда або як прибудови до будинку. Полотно перегол виконане зі спеціально матеріалу, що не нагрівається но сонці.
  •  Терасні системи – чудово підходять для облаштування фасадних майданчиків, альтанок, які прикріплюються до фасаду будинків. Спеціальна автоматика або ручна корба забезпечує зручне управління цією конструкцією.


«Ролетно - воротна компанія»  - тернопільська компанія  із широким полем діяльності. Великий асортимент  маркізів та засобів для сонцезахисту, а також воріт, шлагбаумів, ролетів, жалюзів, LED-екранів ви знайдете на офіційному сайті підприємства РВК - https://rvcompany.in.ua/soncezahyst/markizy/. Вся представлена продукція сертифікована та відповідає показникам якості та довговічності.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.01.2021 | Переглядів: 1429 | навесы, маркизы

Читайте також на цю тему: