Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

5 порад, як знайти ідеальний подарунок для будь-кого

Автор: Оксана Загороднюк, 03.08.2021, 19:07:51 5 порад, як знайти ідеальний подарунок для будь-кого
Усі люблять отримувати подарунки (ну добре, майже всі). Проте є невелика проблемка: для цього щастя може бути забагато стресу з вибором. Особливо, коли це твоя бабуся, яка: «нічого не хочу в цьому році, досить того, що ти будеш удома на Різдво». Або малознайома людина на роботі, яка випала тобі в «Таємному Санті». Але це нормально, адже є кілька лайфхаків, які допоможуть обрати подарунок навіть Папі Римському!

Ми в gifty.in.ua постійно спостерігаємо, як люди обирають та дарують сотні подарунків. Отже, ми дещо знаємо про те, що робить подарунок відмінним. Тож лови наше міні - керівництво з пошуку ідеального презенту для будь-кого!


Джерело: gifty.in.ua

1. Склади список інтересів

Насамперед склади список всього, що цікавить людину, і того, що визначає її особистість. Нехай він буде довгим. Необхідно витратити мінімум дві-три хвилини, щоб записати якомога більше речей.

Тепер придумай, що може підійти до кожного пункту в цьому списку, маленьке або велике. Не обов'язково дарувати всі ці подарунки, але коли список буде у тебе перед очима, то точно побачиш кілька вдалих варіантів.


Джерело: gifty.in.ua

2. Зрозумій потреби (знову список)

Тепер склади список потреб людини. Закрити потребу — це ідеально. Лови кілька ідей:

  • сестра казала, що хоче подорожувати світом, але не знає англійської? Подаруй сертифікат на курси, граматичний блокнот тощо;
  • колега цікавиться кулінарією? Пошукай відповідні майстер-класи або подаруй фартух з принтом;
  • друг чи подруга супер зайнята успішна людина, в якої все є? Напевне, в такої людини не вистачає ключового — часу. Існує безліч продуктів, які допомагають керувати своїм життям більш ефективно.


Джерело: gifty.in.ua

3. Стань детективом

Якщо нічого не допомагає — вмикай внутрішнього Шерлока Холмса. У багатьох людей є списки бажань у соцмережах або в умовному Аліекспрес. І вони будуть дуже здивовані, якщо ти якимось чином знайдеш саме те, що вони хотіли, навіть не запитавши. І що вони, можливо, навіть самі забули, що хотіли. Переглянь соцмережі, щоб знайти підказки.


Джерело: gifty.in.ua

4. Зроби «вічний» подарунок, який продовжує дарувати

Наприклад, подаруй підписку на улюблений сервіс, річний абонемент на друкований журнал або навіть підписку на щомісячну доставку шкарпеток. Повернись до першого пункту і подивись на список інтересів. Подумай, що з нього можна перетворити на підписку.

Людина буде згадувати такий подарунок протягом усього року і цінувати його навіть після того, як закінчиться свято.


Джерело: gifty.in.ua

5. Зроби подарунок подією

Прояви творчий підхід до упаковки та подачі! Замість того, щоб просто вручити подарунок у звичайному обгортковому папері, перетвори його на задоволення. Наприклад, сховай, а замість нього вручи карту, за якою його можна відшукати.

І, головне, не важливо, що саме ти даруєш — роби це з душею та задоволенням. Бо дарувати подарунки не менш приємно ніж отримувати!

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 03.08.2021 | Переглядів: 1114 | подарок, Сюрприз, презент

Читайте також на цю тему: