Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

В якому готелі в Карпатах побили туристів? Відео

Автор: Яна Брензей, Вікна Новини, 14.01.2022, 06:53:35 В готелі Gold Palace Буковель побили туристів.
В одному з готелів у Карпатах побили туристів із Києва та Житомира. Конфлікт виник через скаргу на несмачний сніданок, і трапилося це ще 31 грудня.
 
Постраждалі запевняють, що нападати першими розпочали співробітники закладу. Про це повідомили в пресслужбі поліції в Івано-Франківській області.
 
готель в Карпатах де побили туристів
Кадр з відео

До правоохоронців із заявами звернулися обидві сторони інциденту. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 ККУ – хуліганство, вчинене групою осіб, яке карається обмеженням волі на строк до п'яти років чи позбавленням волі до чотирьох років.
 
Зазначається, що відео сторони конфлікту до поліції не надали. Усі обставини події встановлюються.
 
Водночас у сюжеті програми "Вікна" йдеться, що за проживання у готелі, яке передбачало і сніданки, туристи заплатили 80 тисяч гривень. Одна з дівчат висловила невдоволення омлетом та попросила замінити його. У відповідь адміністраторка нібито відмовила, запевнивши, що зі стравою все гаразд.
 
"Вона (адміністраторка) сказала, щоб ми наступного дня вибрали іншу страву, а це міняти вони не будуть", – згадує туристка Юлія.
 

У Карпатах побили туристів, які були незадоволені сніданком: за відпочинок у готелі кияни заплатили 80 тисяч гривень. ВІДЕО

 
 
У відповідь співробітницю закладу одна з гостей обізвала "тупою вівцею". А після сніданку туристи підійшли на рецепцію та почали скаржитися на погане обслуговування.
 
Одна з дівчат стала знімати все на телефон, але, як стверджують постраждалі, співробітниця почала хапати її за волосся.
 
За дівчат заступилися їхні хлопці, але на них нібито накинулися інші співробітники готелю.
 
Постраждалі наголошують, що адміністрація хотіла їх виселити без повернення грошей. На місце викликали поліцію та швидку допомогу.
 
Пізніше туристи написали заяву до правоохоронних органів. У готелі Gold Palace Буковель відмовилися коментувати інцидент.

Gold Palace Буковель
кадр з відео
 

В якому готелі сталася бійка?

У матеріалі не вказано, де саме стався конфлікт, проте на оприлюднених у сюжеті фото помітна будівля готелю Gold Palace у Буковелі. Заклад має гарну репутацію, а більшість користувачів мережі залишили позитивні відгуки про нього.
Gold Palace Буковель Карпаты
 
Автор: Яна Брензей, Вікна Новини, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 14.01.2022 | Переглядів: 4038 | Карпаты, Отель, туристы, скандал

Читайте також на цю тему:

Коментарів: 0