Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » vovik-zt » 2021 » Октябрь » 16
vovik-zt Пам'ятник «Захисникам України у війні з російськім агресором»

vovik-zt


Оценка: 3.8/5 Голосов: 16

Пам'ятник «Захисникам України у війні з російськім агресором»

16.10.2021, 20:05:14 5838 3.8 4

Пам'ятник захисникам України у війні з російськім агресором під час АТО та ООС у Донецький та Луганський областях. На постаменті поряд зі стелою, яку увінчує обрис карти України на тлі зірки Сонця, встановлено чотири статуї - військовослужбовець ЗСУ, доброволець, медсестра та волонтер. На сходах постаменту вказані назви населенних пунктів та місць проведення основних боїв за визволення України від окупаційних сил ДНР, ЛНР та РФ. Відкрито 14 жовтня 2021 року. Поруч з пам'ятником знаходяться меморіальні дошки на честь житомирян, які загинули внаслідок війни на Сході України. 


Адреса: пл. Перемоги, 2, м. Житомир (Україна).

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
GeraP
1 Павел Николаевич (GeraP)   • 20:57:54, 16.10.2021 [Материал]

Печально, еще 8 лет назад казалось что все войны Украины уже позади и мы живем в цивилизованном мире.
TarasS
2 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 17:05:42, 20.10.2021 [Материал]

Це тільки виборцям Януковоща могло здаватися, що попереду ера благоденства. А тверезі люди все прекрасно бачили і 8 років тому, і раніше.
GeraP
3 Павел Николаевич (GeraP)   • 13:21:38, 24.10.2021 [Материал]

Так чего же не действовали раз знали?! Армия была просто уничтожена, сплошной стройбат в частных интересах командиров (служил знаю). Да знали что сосед не простой, но чтоб война прям, вряд ли народ догадывался. Янукович пришел к власти второй раз как раз с позволения демократических сил, а после Помаранчевой революции должен был сесть в тюрму, но его сделали премьером.
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 19:05:43, 05.11.2021 [Материал]

"Так чего же не действовали раз знали?!"

Це до кого претензія? Одні люди діяли. Але абсолютна більшість стояла, роззявивши роти. Характерний приклад: у травні 2013 року регіонали і комуністи за вказівкою з Москви почали масовану кампанію "проти фашизму". У Житомирі зварганили сцену біля "Жовтня". Зігнали туди тисячі учнів шкіл та коледжів під наглядом вчителів. Старі бабуїни залякували їх "українським фашизмом", який "піднімає голову". І все це без жодної протидії з боку "патріотичних сил". Жодного фарфорового націоналіста не було видно в радіусі кілометра.

"Да знали что сосед не простой, но чтоб война прям, вряд ли народ догадывался."

Відкрию секрет Полішинеля: ще 2008 року розумні люди зрозуміли, що Україна буде наступної після Грузії. Саме цього року почалася активна протидія рашизму з боку українських спецслужб та афільованих структур. Декілька знімальних груп з Москви не пустили в Україну. Одну групу пропагандонів пустили - але забрали у них касети з відзнятим матеріалом, коли вони летіли назад. :) Велась продуктивна робота у Києві, Харкові, Севастополі та інших пунктах. Але тільки до 2010 року.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо