Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Виктор Свобода

Щоб ви всі воскресли!

Автор: , 25.04.2011, 22:15:29
Автор Виктор Свобода

Виктор Свобода

все статьи автора

Свято Пасхи є символом звільнення людей від рабства, смерті, символом виконання настанов і законів Божих, проходження певних випробувань і досягнення кінцевої мети – народження оновленої людини, досконалої і підготовленої  до вічного життя у Царстві Божому.

За Старим Заповітом, у сиву давнину Творець звільнив ізраїльтян з єгипетського полону і привів їх у місцевість, яка «тече молоком і медом». Шлях був довгим (40 років) і нелегким. Одежа та взуття ізраїльтян не зношувались, універсальну їжу, манну небесну, постачав Сам Творець, вказуючи шлях народу вночі у стовпі вогняному, а вдень у стовпі хмарному. Більшість мандрівників, у чиїх серцях залишався дух рабства і які вперто противились Господу, загинули. 

Стосовно інших, новонароджених духом Божим, Він дотримав своєї обіцянки і поселив їх у краї з унікальним благодатним природним середовищем, назавжди заповідавши святкувати Пасху на повчальне згадування про події, які призвели до спасіння Ізраїля. Ритуальну складову, тобто, як саме і коли святкувати Пасху, Господь вказав у подробицях, які не передбачають взагалі ніяких доповнень і спотворень, тим паче таких, як поклоніння розмальованим курячим яйцям, вогням, або так зване «освячення» наїдків.

За Новим Заповітом, Ісус Христос, син теслі, був обраний Богом від створення світу для того, щоб своїм життям, яке супроводжувалось багатьма чудами і славою Божою, своєю смертю і воскресінням з мертвих вказати грішному людству шлях до спасіння, дати надію на вічне життя. Зазнавши тортур, за брехливими звинуваченнями представників церкви він був по-звірячому вбитий владою шляхом розпинання на хресті, але у третій день силою Божою воскрес з мертвих, подарував людям віру, надію, любов Божу і радісну звістку - Євангеліє. «Тіло Моє за вас ламається, кров моя за вас проливається».

Таким чином, посланець Божий Ісус Сам став пасхальною жертвою, новим вічним символом Пасхи Господньої, спасіння і благодаті Божої.

Промайнули віки, але Слово Боже і Заповіт є непорушними. Не залишаються поза увагою Творця жодний подих, вчинок, жодна думка й нахил серця людини. І не врятують грішників від Суду ні гроші, ні інші багатства, ні земна влада, ні поплічники. За кожну зраду, за кожний злий вчинок доведеться відповідати. Присуд за неправедність – вічна смерть.

 Але той, хто  намагатиметься досягти праведності і отримати спасіння, відчує підтримку Бога, а за приклад має пророків і Ісуса Христа. Широкий шлях, який веде до загибелі і багато хто йде ним, але вузький шлях до вічного життя і не всі його знаходять. 

Царство Боже зусиллям досягається. Справи ваші йдуть попереду вас. Той, хто витримає до кінця, спасеться…

З святом Пасхи!

Христос воскрес! Христос воскрес! Христос воскрес!


Відеошок:

Сенс життя   http://www.youtube.com/watch?v=hwxhzJIlVSQ

Благословіння й прокляття  http://www.youtube.com/watch?v=OkueWepYQcs

Церква Бога живого. Житомир http://www.youtube.com/watch?v=ywGfUoNawvE&feature=related

Житомирщина, с.Денеші. Дитячий будинок http://www.youtube.com/watch?v=XDq2jugO-Ek&feature=related

Житомирщина, с.Денеші, дитячий будинок http://www.youtube.com/watch?v=jQUCTWDxTUY

 Мій хрест  http://www.youtube.com/watch?v=dXkgRMoyCuU&feature=related


Інші свідоцтва діяльності вояків Господніх дивіться на відеоканалі користувача pcsvoboda в інтернет-ресурсі youtube

P.S.

Майже непомітно, поруч з вами, Господь творить правду Свою.

Завершується шлях. Наші справи свідчать про нас. 

А ви й надалі крадете, брешете, зраджуєте, зобижаєте сиріт, вклоняєтесь бовванам, грошам і владі сатани, фарбуєте яйця, палите свічки і заслинюєте художні зображення по церквах... Невже врятуєтесь від гніву Божого?

Щоб ви всі воскресли - на Суд Божий!



Виктор Свобода | 25.04.2011 | Переглядів: 2139
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0