Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Авторская колонка » Александр Коцюбко

Президентські вибори у Житомирі почались нетрадиційно. Відео

Автор: , 17.01.2019, 15:11:54
Автор Александр Коцюбко

Александр Коцюбко

все статьи автора

Нетрадиційно почались президентські вибори у прямому та переносному смислі у місті Житомирі. Влада міста руками вихователя будинку сімейного типу Коберник подала до суду позов на батьків відомої та багатостраждальної дівчинки Даринки Макарчук з вимогою забрати дитину у рідних батьків у дитячий будинок.

Нагадую, що органами опіки та піклування дітей шляхом обману була забрана з сім’ї Макарчуків малолітня Даринка. Сімя Макарчуків є багатодітною та проживає у селі Овруцького району. При народженні лікарі зашкодили дитині. І служба з піклування дітей зобов’язалась допомогти відновленню здоров’я дівчинки при умові, що дитину передадуть у новостворений будинок сімейного типу. Дружно підписали документи, і таким чином Даринка Макарчук потрапила у Житомир до будинку сімейного типу, де вихователями є Коберник та Круглов. Тобто вихователі взяли на себе обовязок медичного обслуговування дитини. Мати, тато та бабуся зрідка навіщали дитину – все-таки шлях досить далекий близько 200 км. Но одного дня мати помітила, що її 3-х річна донька знову ходить у памперсах, хоча до цього часу обходилась без них. Мати стала задавати питання вихователям – що трапилось. Після цих запитань мати, тата та бабусю перестали допускати у будинок сімейного типу Коберник та Круглова до малолітньої Даринки. Тоді батьки пішли до Житомирських організацій, котрі опікуються дітьми с вимогою допустити їх до дитини. Але не тут то стало. На батьків ці самі органи опіки почали писати у поліцію скарги.

Після того, як мати Даринки побачила в Інтернеті фото своїй оголеної 3-х річної доньки у різних позах, батьки Даринки подали до суду позов з вимогою вилучити усі подібні фото з Інтернету та заборонити у подальшому такі фото робити та виставляти в Інтернеті. Суд з’ясував, що фотографував дитину дорослий син виховательки Коберник, а виставляла в Інтернет вона. На запитання суду, для чого вона виставляла фото оголеної дини, Коберник не відповіла. На ці фото натрапив також відомий ловець педофілів – журналіст Віктор Котенко. Останній педофіл був спійманий ним в Житомирі та засуджений на 15 років – це громадянин Швейцарії Ганс Петер Бірхер з Цюриха, у суді йому було предявлено доказів по 31 дитині. Котенко стверджує, що таким чином виставляють дітей на продаж педофілам.

Суд заборонив робити та виставляти в Інтернеті фото оголеної Даринки Макарчук та зобовязав вихователів Коберник та Круглова вилучити усі ці фото з Інтернету.

Для того, що б забрати дитину у Коберник та Круглова, потрібно було пройти процедуру, на яку уся ця спільнота – органи опіки та вихователі, не погоджувались.

Тому батьки через суд вимагали повернути їм дитину. Суд задовільний їх прохання. При передачі Даринки рідним батькам, працівники органів опіки дітей міста Житомира вирвали з рук матері дівчинки медичну картку Даринки. Тоді мати повезла свою доньку до Києва на обстеження. Після обстеження малолітньої дитини, лікарі порекомендували звернутися до поліції, тому що дитина напічкана психотропними препаратами та виявлені речі, про які може сказати тільки мати дитини. Не буду описувати тут усі гидоти. Мати, по приїзді у Житомир, подала заяву до Житомирського районного відділу поліції про згвалтування її 3-х річної дитини. Слідство проходить ось вже півроку, а судово-медичну експертизу дитині досі не призначено та не зроблено.

І ось, як грім серед ясного неба, у 2019 році вихователька Коберник подає до суду позов з вимогою повернути дитину до дитячого будинку.

Це короткий зміст митарств бідної скаліченої дитини та її батьків. Ця історія бодай канула у лету. Але щось побудило Кобреник подати до суду такий позов.

Цим питанням дуже ретельно займався журналіст Віктор Котенко. І ось що він зясував у ході свого розслідування. Екс працівниця генерального консульства України в США розповіла (див на youtube - https://www.youtube.com/watch?v=t_5OSS4LIBc ), що 60% дітей всиновлених американцями з України є згвалтованими.

Американці беруть на всиновлення тільки дітей -круглих сиріт. Також вона розказала, що з України приходять підроблені документи, і в подальшому з’ясовується що в всиновлених дітей є живі батьки, не позбавлені батьківських прав, та інші родичі.

Так ось, Даринку Макарчук по всіх документах провели, як сироту та поставили на облік для усиновлення, у медичній картці вона значилась, як сирота, голова Листвинської сільради Хилевич видав одразу дві «липові» довідки – про те, що у Даринки немає батьків, та про те, що у Даринки немає братів та сестер. По даному факту, за вимогою журналіста Котенка, була порушена кримінальна справа, але вона «повісла».

У цій схемі беруть участь і захисники дітей – є така служба при УВС ювенальна поліція, яка повинна захищати дітей від педофілів. Розслідуючий цю справу Котенко встановив, що дітей продають. І ціна за одну дитину – 300 тисяч доларів США. Тепер для мене зрозуміло, що за маленьку Даринку вже одержані гроші. І, що б їх не віддавати, вихователі та служби по захисту дітей так яро люблячі дітей, вимагають позбавити батьків Даринки батьківських прав. Причому інші троє дітей цієї сім’ї нікого- не вихователів Коберник, ні служби опіки, не турбують. Подавайте їм тільки маленьку Даринку.

14 січня 2019 р я запитав у Пашко О.М. - голови комісії по захисту прав дітей при Житомирській міськраді, а хто ж педофіл? Не сказала. Але я вам хочу передати те, що чув у суді від виховательки Коберник. Коберник на судовому засіданні заявила, що у гості до Даринки приїздив сам міністр у справах дітей, який тримав маленьку Даринку на руках.

Журналіст Котенко зясував ще одну досить цікаву річ – органи опіки не є державною структурою вже рік. Це комунальна установа. Але всі вони сидять у державних приміщеннях поряд з органами влади. Є запис розмови на плівці – прослухайте, і впевнитися, що хтось створив сітку по відлову дітей, яка маскується під державні установи. Також на цій плівці ви почуєте, що наказ відібрати Даринку Макарчук у батьків надійшов з Києва. Я звернувся до членів виконкому міста Житомира, у яких є діти, з вимогою негайно відсторонити вихователів будинку сімейного типу Коберник та Круглова від своїх обов’язків. Проведіть аудит, як ці вихователі витрачали кошти на утримання дітей, а на кожну дитину у місяць виділялись по 9 тисяч гривень. Вони, ті вихователі, ніколи не звітувалися, як вони витрачають дитячі кошти, як утримують дітей, чим їх годують. Чому це треба зробити, а тому, що на останній комісії по даному питанню з’ясувалось, що вихователі Коберник та Круглов з дітьми не ночують, вони ночують в себе вдома. А діти залишаються на самоті, у небезпеці. Малолітні діти у критичній ситуації не змозі адекватно зреагувати, як дорослі, викликати швидку, пожежних, поліцію, службу газу. Зафіксовані факти поліцією, мамою Даринки, журналістами, що на ніч вихователі Коберник та Круглов забирали маленьку Даринку з будинку сімейного типу та відвозили її невідомо куди. Поліція ніччю навіть розшукувала Даринку. Пашко була викликана на місце злочину мамою Даринки та журналістами. Вона знала про ці злочини, і знала, що діти лишаються на самоті без догляду дорослих. Але від неї немає ніяких актів про ці ганебні випадки. Разом з Пашко на місце злочину прибули також Іваніцька, Бібла, Юрченко. Впевнившись у тім, що Кобреник та Круглова немає у будинку м\сімейного типи, ці 4 дами, в обов’язки яких входить захист дітей, поїхали додому, заливши дітей на ніч одних та не зробивші ніяких заходів для забезпечення безпеки дітей. А це є злочин, передбачений ст.135 Карного Кодексу України – залишення дітей у небезпеці. Ці факти були доведені та докази передані владі міста Житомиру. Але влада міста порекомендувала правозахисникам звертатися до суду, якщо вони чимось незадоволені. Тому вимагаю від членів виконкому міста Житомира повторно підняти ці питання та відсторонити вихователів Коберник та Круглова від дітей, а Пашко, яка покриває їх, звільнити за статтею, як співучасника злочину проти дітей. Житомир ніколи не стане містом педофілів та торговців дітьми.

Усі ці люди підривають сам інститут Української Державності, тому що Держава повинна захищати своїх громадян.

 

 

Нагороджений нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед м. Житомиром

Член виконкому Національного Олімпійського комітету України у Житомирській області

Екс член виконкому Федерації футболу України

Президент Спортивного Клубу «Легіон» О.П. Коцюбко

 


Александр Коцюбко | 17.01.2019 | Переглядів: 885
Редакція сайту може не розділяти думку автора статті
та відповідальності за зміст матеріалу не несе.
Коментарів: 0