Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як отримати кредит онлайн без дзвінків на карту

Автор: Сергій Ковальчук, 06.12.2018, 18:56:55 Як отримати кредит онлайн без дзвінків на карту

Сучасна економічна ситуація все змушує людей взяти кредит без дзвінків оператору та максимально швидко. Звертатися до банків невигідно, адже вони вимагають велику кількість документів, підтвердження платоспроможності клієнта і не гарантують схвалення позики.

Тож, якщо терміново потрібно взяти відносно невелику суму, найкращим рішенням стане звернення до мікрокредитної організації. Такі компанії набули поширення завдяки умовам видачі коштів та швидкості оформлення (зазвичай, приблизно 15 хвилин). Але МФО не зупиняються на досягнутому та роблять ще більш вигідні пропозиції. Наприклад, зараз можна отримати гроші онлайн на картку, не виходячи з дому та без зайвих дій.
 

швидкі позики без дзвінків на Lady-Groshi

Переваги позики без дзвінків

Раніше, аби отримати позику, клієнт мав особисто відвідати офіс мікрокредитора та надати потрібні документи. Але зараз подібні організації намагаються крокувати в ногу з прогресом, тож можна швидко і просто отримати кредит онлайн без дзвінків не виходячи з дому. Основними перевагами такого способу є:

  • швидкість (на реєстрацію, заповнення анкети та отримання коштів знадобиться не більше 10-15 хвилин, адже процес розгляду заявки відбувається за допомогою спеціальної програми);

  • зручність (потрібно тільки заповнити анкету на сайті, користуючись підказками та дочекатися надходження коштів на картку);

  • відсутність невчасних та набридливих дзвінків (позичальник не буде відволікатися від справ та зможе уникнути незручних ситуацій).

     

Особливості такого виду кредитів

Основною перевагою кредитування без дзвінків є відсутність підтвердження позики зі сторони оператора. Це дуже зручно для клієнта, але може виникнути логічне питання щодо того, чому таке оформлення вигідне для МФО, адже є шанс, що хтось вирішить ошукати фінансову організацію та надасть недостовірну інформацію.

Відповідь дуже проста. Таким чином компанії просто намагаються залучити більшу кількість позичальників та підтримати власну конкурентоспроможність. А відсутність ризиків забезпечує система, що має доступ до бази інформації клієнтів усіх фінансових організацій. Також, при наявності сумнівів, мікрокредитор може звернутися до державних установ.

документи на онлайн позику без дзвінків


Які документи необхідні

Коли терміново потрібна позика без дзвінків, перше, що цікавить людину – які документи вона має надати для отримання коштів у борг. МФО максимально спростили умови, тож для оформлення кредиту знадобиться лише паспорт повнолітнього громадянина України з реєстрацією.

Для подання заявки онлайн потрібно буде завантажити скани документа. Вистачить лише двох розворотів – першого та сторінки з пропискою. Деякі організації можуть попросити клієнта надати фото з розгорнутим паспортом у руках.

Для того, щоб точно отримати позику без дзвінків, можна додати фото чи скан іншого документа (наприклад, водійських прав, податкового номеру чи пенсійного посвідчення).
 

Чому кредит онлайн без дзвінків - це зручно

Сьогодення вимагає від людей раціонального застосування часу, тож можливість отримати онлайн кредит на карту без дзвінків та зайвих дій є значним плюсом звернення до мікрокредиторів.

Вони не вимагають великої кількості паперів, швидко видають потрібні кошти та відрізняються лояльністю до клієнтів. До того ж, на даний момент майже усі кредитори надають позичальникам можливість обрати найбільш підхожий спосіб отримання фінансів.

Чи не найпопулярнішим варіантом є оформлення позики онлайн. Для цього потрібно:

  • обрати мікрофінансову організацію, що вдовольнить усі потреби;

  • зайти на її офіційний сайт та зареєструватися:

  • заповнити спеціальну заявку;

  • вказати параметри позики (суму та термін погашення);

  • підтвердити дані;

  • дочекатися надходження коштів.

Такий спосіб відрізняється простотою, швидкістю та ефективністю, адже достатньо тільки мати під рукою гаджет з підключенням до інтернету. За умов надання повної інформації, програма обробить запит та зачислить гроші на картку майже миттєво, а клієнт не буде турбуватися через незручні телефонні перемовини з оператором.
 

МФО які видають кредити онлайн без дзвінків

Однак, ще не всі МФО дозволяють позичальникам отримувати кошти без підтвердження. Чудовим помічником у виборі вірного кредитора, який зможе вдовольнити усі запити, стане сервіс Леді-Гроші. Потрібно лише завітати за адресою lady-groshi.com.ua та уважно продивитися докладне порівняння фінансових компаній за багатьма параметрами (сума, термін, відсоток, умови та відгуки).

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 06.12.2018 | Переглядів: 2529 | деньги, финансы, кредит

Читайте також на цю тему: