Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Поради щодо вибору жіночих купальників

Автор: Оксана Загороднюк, 07.05.2021, 22:16:10 Поради щодо вибору жіночих купальників
Класичне бікіні? Цілісний костюм? Або оригінальні танкіні? Вибір купальника непроста справа, навіть якщо ви всю зиму тренувалися в спортзалі. Чим керуватися при підборі відповідної моделі? Як вибрати купальник, який додасть нам відмінний вигляд і комфорт при носінні? Сьогодні Купальники жіночі представлені у величезній різноманітності.

Як обрати купальник, щоб добре виглядати та відчувати себе комфортно?

Чи будемо ми засмагати на задньому дворі або під екзотичною пальмою, правильно підібраний купальник, безумовно, повинен відповідати індивідуальним характеристикам. Однак знайти правильну модель може виявитися досить складним завданням. Що варто враховувати, щоб в купальнику насолоджуватися стовідсотковим комфортом пересування?

  • По-перше, наш тип статури. Купальник, відповідний типу фігури, зробить наше тіло красивим, і ми самі знайдемо почуття безпеки. Навіть в такій мізерному одязі ми можемо пограти з оптичною ілюзією, замаскувати недоліки, підтягнути фігуру або збільшити бюст.
  • Друге: вид діяльності. Якщо в костюмі ви збираєтеся плавати, стрибати й займатися пляжним волейболом, то зав'язане бікіні буде поганим вибором. Краще зробити ставку на цільну модель, танкіні або двосекційний купальник зі спортивним верхом. Вузлуваті моделі або монокіні з глибоким V-подібним вирізом, своєю чергою, підійдуть для прийняття сонячних ванн або у якості основи літнього стилю для вечірки.
  • Третє: розмір грудей. Ми гарантуємо, що ідеально підігнаний верх купальника дасть вам максимальне відчуття комфорту і свободи пересування. Тому, безумовно, варто вибрати форму чашки, яку ми любимо носити кожен день.


Якщо у вас більший бюст, не соромтеся, краще купувати бікіні з класичним бюстгальтером ідеально відповідного розміру. У такому костюмі ви будете виглядати приголомшливо!

Купальник: цілісний, бікіні або, може бути, танкіні?

А як щодо недоліків фігури? У кожного з нас є вони, незалежно від того, який розмір ми носимо! Якщо вихід в купальнику велика проблема для вас, у нас є хороші новини правильно підібраний фасон дозволить приховати недоліки. Наприклад, виступаючий животик можна заховати в цілісному купальнику або в танкіні – вбранні, що складається з класичного низу і водонепроникної футболки. Ці моделі відмінно підійдуть і тоді, коли літо ви збираєтеся проводити активно.

Бразильське бікіні - це варіант для струнких дівчат з силуетом пісочного годинника. Зав'язаний купальник оголить треноване тіло, але краще не надягати його для плавання або гри у волейбол. На сайті інтернет-магазину Ви зможете знайти оригінальні варіанти купальників за дійсно привабливими цінами.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.05.2021 | Переглядів: 1069 | бикини, купальник

Читайте також на цю тему: